Skip to main content

O editie foarte puternica a Olimpiadei de muzica - faza zonala

Festivitatea de premiere a Olimpiadei de muzica, faza zonala, a avut loc in sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti" in prezenta a zeci de profesori si elevi care asteptau cu emotie sa-si primeasca premiile. S-au acordat 20 de premii I, 27 de premii II, 23 de premii III si 19 mentiuni. Presedintele executiv al juriului, inspectorul Dorin Sipos, a precizat ca a fost o editie foarte puternica, elevii s-au prezentat foarte bine, iar juriile au avut o misiune dificila. Din acelasi motiv, la unele sectiuni si clase s-au oferit cite doua premii de acelasi fel. Vicepresedintele juriului, directorul Liceului de Arta, prof. Adrian Simion, a oferit apoi premiile si a multumit sponsorilor si persoanelor care i-au fost aproape si l-au sprijinit sa organizeze acest eveniment important pentru viata scolii brailene.
Cu premiul I au fost rasplatiti elevii: Ana Vucmanovici, Sabina Oprea, Alexandru Onica, Georgiana Stoica, Irina Neacsu si Diana Iuga din Constanta, Ioana Valeanu, Sebastian Draganescu, Ioana Staicu, Lucia Popescu, Vlad Tanase, Beatrice Gagiu, Catalin Anton din Prahova, Alexandra Truica si Sorana Stoianof din Giurgiu, Viviane Caragea din Buzau, Anca Vlad din Ialomita si Andreea Cuzub din Tulcea.
Braila a primit doua premii I prin elevii: Marta Pirosca - clasa a VI-a flaut si Stefanita Daniel Albu - clasa a VI-a clarinet. Cu premiul II, intre cei 27 de premianti au fost si brailenii: Mircea Chirac - clasa a VIII-a pian, Cristina Rosioru - clasa a V-a viola, si Monica Dorofte - clasa a IV-a pian. Cu premiul III au fost recompensati doi elevi braileni: Elena Cristina Grigore - clasa a VI-a flaut, si Stefania Preda - clasa a IV-a viola. Concurentii braileni au reusit sa obtina si cinci mentiuni: Irina Buleac - clasa a V-a pian, Ana Diaconu - clasa a V-a pian, Alexandra Satnoianu - clasa a VI-a vioara, Alexandra Maria - clasa a IV-a vioara, si Larisa Smanzov - clasa a III-a vioara.
Daca la deschiderea evenimentului Inspectoratul Scolar a fost reprezentat de inspectorul sef adjunct, prof. Lucica Visalon, la inchidere, atunci cind zeci de copii si profesori din intreaga regiune asteptau cu emotii premiile, conducerea ISJ a ignorat momentul, in prezidiul de oferire a premiilor fiind prezenti doar membrii juriului.
Evenimentul a fost sponsorizat de: Allianz Tiriac, Rotary Club, general Fluid, Davex Agro Tichilesti, Colegiul Consilierilor Juridici, Chimar com, Mirela com, Imbro Trade, Natural Vit, Vivaco, BGD Impex, Bella Italia, Chira Chiralina, Irish Pub, Caruz si Braicar. Directorul Liceului de Arta, prof. Adrian Simion, a multumit si tuturor celor care l-au sprijinit: Teatrului "Maria Filotti", Scolii Populare de Arta "Vespasian Lungu", Cercului Militar, Muzeului Brailei, viceprimarului Lucian Tilea si secretarului Consiliului Judetean Nicu Filote.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu