Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O echipa a regiei "Apa" acuzata ca a provocat stricaciuni unui imobil

O echipa de interventie a regiei "Apa" este acuzata de un brailean domiciliat pe Str. Plevna, la nr. 377, ca din cauza modului de lucru defectuos, a provocat fisurarea peretilor casei si prabusirea tencuielii de pe plafonul uneia dintre camere. "Un vecin are canalizarea infundata si, de un an si ceva, tot face sesizari la regia "Apa". De mai multe ori, cei de acolo au venit, s-au uitat si au plecat, fara sa faca nimic concret. Luni, 4 septembrie, au sapat in sfirsit o groapa, iar cind au astupat-o au tasat pamintul cu cupa excavatorului, provocind vibratii foarte mari care au dus la prabusirea plafonului uneia dintre camere si fisurarea peretilor celeilalte. Eu am salariu de doar 3 milioane de lei vechi pe luna, iar reparatiile vor costa cel putin 7 milioane. Nu am banii astia, asa ca o sa solicit despagubiri de la regia "Apa", pentru modul de lucru neglijent al echipei de interventie", ne-a declarat Iulian Androne, braileanul pagubit.
La rindul sau, Iancu Damu, locatarul de pe Plevnei, nr. 379, acuza regia ca i-a ignorat sesizarile vreme de un an de zile. "Anul trecut, cind a fost ploaia aia mare, o portiune de strada s-a tasat si a aparut o groapa, chiar in fata portii noastre. Dupa aceea, a aparut o problema la canalizarea noastra, ca nu se mai scurgea apa cum trebuie. Am chemat in nenumarate rinduri echipele de lucru de la "Apa" sa verifice si sa remedieze situatia. Ei veneau, verificau, dar nu se apucau de treaba. Abia acum, la inceputul saptaminii, au inceput sa faca sapaturi", ne-a declarat Iancu Damu.
Regia "Apa" respinge, prin intermediul purtatorului de cuvint Elena Dragan, acuzele ambilor reclamanti. "Problema despagubirilor solicitate de locatarul de la nr. 377 este destul de delicata. In primul rind, nu stim daca tavanul a cazut in timpul interventiei sau inainte de aceasta. Apoi, tencuiala a fost executata necorespunzator. Din cite am putut constata la fata locului, in loc de sipca s-au folosit scinduri, cu spatii foarte mici intre ele, materialul utilizat a fost pamint, nu ciment, si lipseste plasa de sirma necesara in astfel de situatii.
In ceea ce priveste locatarii de la nr. 379, in arhiva noastra nu exista nici o cerere scrisa formulata de acestia. Saptamina trecuta s-a facut o cerere verbala in baza careia au pornit procedurile de remediere a conductei de canalizare respective", ne-a declarat Elena Dragan, purtatorul de cuvint al regiei "Apa".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii