Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O echipa mare se vede dupa modul in care se apara

Antrenorul FC Steaua Bucuresti, Cosmin Olaroiu, a declarat intr-un interviu aparut in revista oficiala a gruparii din Bulevardul Ghencea, ca este adeptul fotbalului spectacol, dar si al principiului conform caruia o echipa mare se vede dupa modul in care se apara.
"Steaua este puternica, dar trebuie sa devina si mai puternica. Sint etichetat gresit ca un antrenor defensiv. Poate prin prisma faptului ca am multe contacte cu fotbalul italian, cel mai bine organizat din lume. Sint adeptul fotbalului spectacol, dar si al principiului ca o echipa mare se vede dupa modul in care se apara", a spus Olaroiu.
Tehnicianul stelist a afirmat ca in meseria sa se bazeaza pe patru principii: respect, disciplina, munca si suflet. "Referitor la meciul Steaua - Poli Timisoara din ultima etapa a campionatului trecut, s-au scris numai aberatii. Sint prieten cu Gigi Becali, iar el stie ca nu am tradat si nu voi trada pe nimeni niciodata. Nu a fost nimic necurat la acel meci. Pur si simplu, Steaua a fost mai buna decit Poli", a comentat Olaroiu.
Tot intr-un interviu pentru revista Stelei, mijlocasul Gabriel Bostina a dezvaluit sfatul pe care l-a primit cind juca in Divizia B, la Cimentul Fieni, de la antrenorul Marin Radu II, component al echipei care a cistigat Cupa Campionilor Europeni in 1986: "Abia cind ajungi in Ghencea o sa fii fotbalist adevarat".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii