Mergi la conţinutul principal

O calatorie cu autobuzele "Braicar" costa 1,5 lei

Dupa o intirziere de doua saptamini, operatorul de transport calatori la care Consiliul Local Municipal este actionar unic - SC "Braicar" - a implementat sistemul de soft care permite automatelor din statii sa elibereze diferentiat bilete pentru autobuz si tramvai. Asta in contextul in care, de la inceputul lunii, CLM a aprobat numai majorarea biletelor de autobuz cu 50%, de la 1 leu la 1,5 lei, iar decizia nu a putut fi pusa in practica de la 1 iulie, situatie in care brailenii au putut sa circule cu atobuzul la vechiul pret. Concret, potrivit anuntului conducerii societatii, de astazi, calatorii pot sa cumpere de la automatele din statii atit bilete de autobuz care costa acum 1,5 lei/calatoria, cit si bilete pentru tramvai la 1 leu/calatoria. Noile instructiuni de folosire a aparatelor prevad ca tastele A si B sint alocate biletelor pentru autobuz, pentru una respectiv doua calatorii, in timp ce tastele C si D sint pentru tramvai.
In ceea ce priveste operatorii particulari in regim maxi-taxi, pina la acest moment, niciunul nu a ridicat pretul unei calatorii la 1,5 lei. De altfel, operatorii declara ca individual au libertatea sa-si stabileasca politica de preturi. Data fiind experienta de pina acum, este de asteptat insa ca in scurt timp sa se alinieze si ei la noul pret de 1,5 lei/calatorie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu