Skip to main content

Numirea reprezentantilor CLM in CA - un moment penibil

Presedintele filialei municipale a PRM Braila, Mihai Danut, crede ca reprezentantii PD din cadrul CA ai R.A. Administratia "Zonei Libere" Braila si ai R.A. "Regia de Apa", au fost schimbati pe motive politice. Acesta nu s-a aratat insa deranjat de aceasta maniera de a numi membri in CA, ba, dimpotriva a comentat : "Si pina la urma
ce este rau in faptul ca un primar doreste sa isi faca o echipa cu care sa lucreze?". Intrebat daca i s-a parut ciudat ca nu au mai fost si alte propuneri in afara de cei doi liberali si de social - democrat, Mihai Danut a raspuns ca nu, dar ca, personal, a considerat ca nu ar fi cazul ca PRM sa se implice in asa ceva: "Desi, daca am fi vrut, unul dintre cei trei ar fi putut fi membru PRM. Nu ne-a interesat asta". Intrebat cum a votat in cazul celor trei propusi, Mihai Danut a raspuns ca nu isi aminteste, deoarece i s-a parut atit de penibil totul incit nu a acordat importanta momentului. Gindidu-se mai bine, a spus ca isi aminteste ca i-a votat pe Sorin Costin si pe Stefan Ichim, deoarece ii cunoaste si stie cit de buni profesionisti sint. "Am zis ca abilitatea lor de manageri va fi buna pentru unitatile respective. De Marian Dragomir nu imi aduc aminte cum am votat... Nu am dat importanta... Nu il cunosc si nu mai stiu cum am votat". Amintim ca, la sfirsitul saptaminii trecute, consilierii municipali au votat, la propunerea primarului, inlocuirea din Consiliile de Administratie ale R.A. "Administratia Zonei Libere Braila" si a RA "APA" Braila, a reprezentantilor PD. Astfel, Sorin Enache, Daniela Turosu - fosti membri in CA la Zona Libera si Marius Agache - fost membru in CA la RA "APA", au lasat fotoliile libere pentru Sorin Costin - membru PNL, directorul SC "Hercules" SA si partener de afaceri al presedintelui CJ, PSD-istul Gheorghe Bunea Stancu, pentru Marian Dragomir - fost angajat la Zona Libera, consilier judetean PSD si respectiv pentru Stefan Ichim - membru PNL.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu