Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Numele profesorului Librescu figureaza pe o lista neoficiala a victimelor decedate la Virginia Tech

Numele profesorului de origine romana Liviu Librescu figureaza pe o lista neoficiala si provizorie a deceselor confirmate, publicata in pagina electronica a revistei Universitatii Virginia Tech, in urma incidentelor armate de luni, soldate cu 33 de morti in campusul universitar.
Lista provizorie, care cuprinde deocamdata 14 nume de profesori si studenti ucisi in incidentele din Virginia, este in curs de actualizare.
Site-ul revistei universitatii nu precizeaza sursa informatiilor pe baza carora este intocmita lista.
Potrivit site-ului oficial al Universitatii Virginia Tech, autoritatile continua identificarea victimelor si anuntarea familiilor acestora, iar numele persoanelor decedate vor fi comunicate oficial abia dupa incheierea tuturor procedurilor.
Alaturi de numele profesorului Librescu, pe lista provizorie figureaza si cel al unui coleg al acestuia din cadrul Facultatii de Mecanica si Stiinte ale Ingineriei, Kevin Granata.
De asemenea, printre victimele decedate se numara si profesorul de limba germana Jamie Bishop, care sustinea un curs intr-o sala de clasa alaturata celei in care se afla Librescu, in momentul in care atacatorul a carui identitate nu a fost comunicata deocamdata de autoritati a deschis focul.
Un numar de 33 de persoane au fost ucise, luni, in cele doua incidente armate care au avut loc la Universitatea Virginia Tech din orasul Blacksburg, statul american Virginia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii