Mergi la conţinutul principal

Numărului 12 al revistei “Sportul Brăilean” a văzut lumina tiparului

* titlul de fond: “2020 - ANUL CARE A TRAUMATIZAT SPORTUL” * din cauza pandemiei de coronavirus DJST Brăila nu a mai organizat festivitatea publică de lansare a revistei

 

Conform tradiției, la început de an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila (DJST), a lansat un nou număr al revistei “Sportul Brăilean”. Însă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, evenimentul care trebuia organizat cu prilejul lansării numărului 12 al acestei publicații nu a mai fost unul public, cu participarea celor implicați în alcătuirea acestui număr al revistei, mai precis a autorilor articolelor publicate în acest număr. 

“Având în vedere condițiile restrictive, de pandemie, DJST Brăila anunță apariția numărului 12/2020 al Revistei “Sportul Brăilean” (ISSN 2067-5585). Spre deosebire de anii precedenți, în absența unui context favorabil întâlnirilor publice și pentru a nu periclita starea de sănătate a jurnaliștilor, colaboratorilor și prietenilor acestei publicații, nu se va organiza o festivitate publică de lansare a revistei. În aceste condiții DJST Brăila vă invită la sediul său pentru a vă putea pune la dispoziție (jurnaliștilor, colaboratorilor, sportivilor și oamenilor de sport etc.) exemplare din ultimul număr al Revistei “Sportul Brăilean”, se specifică în comunicatul semnat de Nicușor Hagiu, directorul executiv adjunct al DJST Brăila.

Din precizările făcute de coordonatorul publicație, Mircea Cărbunaru, consilier superior în cadrul DJST Brăila reiese faptul că numărul 12 al revistei “Sportul Brăilean” este unul cu totul și cu totul deosebit de clelelalte, pentru că reflectă realitățile unui an 2020, cu multe restricții, în care marea majoritate a competițiile școlare au fost anulate. S-au desfășurat doar câteva Campionate Naționale, însă și acestea cu mari eforturi din partea sportivilor șI a organizatorilor.

“Numărul 12 este unul cu totul special fiindcă reflectă un an aproape imposibil pentru sportul brăilean. Cu titlul de fond “2020 - ANUL CARE A TRAUMATIZAT SPORTUL”, publicația oferă un conținut tematic dedicat pandemiei, și anume: Panoramic sportiv 2020, Anul care a traumatizat sportul, Tichete voucher pentru sport, Handbal în pandemie, articole inedite și captivante care surprind povești unice despre sport. Primele Jocuri Olimpice și mărcile poștale, Campioana destinului, Mărioara Munteanu, O victorie asupra neputinței, recursuri la memoria colectivă, Contribuția Brăilei la dezvoltarea gimnasticii românești, Rivalitatea sportivă dintre Brăila și Galați în urmă cu un secol, sunt alte articole interesante din cuprinsul revistei. Fiind o inițiativă unică pe plan național, revista “Sportul Brăilean” îmbogățește peisajul publicațiilor locale dar de această dată se străduiește să aducă și un strop de optimism, de încurajare pentru sportul brăilean care a suferit cea mai puternică depresie de la ultima conflagrație mondială. Publicația va fi distribuită gratuit la evenimente sportive și la festivitățile de premiere de la activitățile și competițiile sportive proprii”, a precizat  Mircea Carbunaru, coordonatorul publicației.

Colaboratorilor numărului 12 al revistei “Sportul Brăilean” sunt: Eduard Bucureșteanu, Viorel Alexandru, Corina Andronache, Fănuța Leocă, Valerică Butoi, Nelu Ivan, Andrei Andriev, Gabriel Leonard Sârbu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro