Mergi la conţinutul principal

"Nu vrem să furăm împreună cu Bunea Stancu!"

"Nu negociem cu hoţii", a anunţat Sorin Ovidiu Bălan, dorind astfel să nege zvonurile potrivit cărora organizaţia pe care o conduce ar fi bătut palma cu PSD, la schimb cu funcţii publice şi şefia unor deconcentrate locale. El a recunoscut faptul că organizaţia brăileană ar fi fost abordată pentru negocieri de către reprezentanţi ai PSD, fără a face nominalizarea acestora şi fără să dea detalii despre cei din propriul partid, care au fost contactaţi. Mai mult, a spus că nu ar fi de acord cu o înţelegere cu PSD, chiar dacă li s-ar fi oferit postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. "Vreau să dezamorsez un zvon care a fost vehiculat prin oraş, că am fi bătut palma cu Bunea Stancu. Vă asigur că nu numai că n-am bătut palma cu Bunea Stancu, dar rămânem principala forţă de opoziţie în Brăila! Încă o dată vreau să subliniez clar şi răspicat: nicio înţelegere cu Bunea Stancu, chiar dacă vrea să ne ofere postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, ceea ce ar fi o performanţă pentru un partid abia intrat pe scena politică. Nu avem nevoie nici de deconcentratele lui Bunea Stancu, nu vrem să furăm împreună cu Bunea Stancu, nu vrem nici măcar să bem o bere împreună cu Bunea Stancu. Partidul Poporului poate negocia, dar niciodată cu hoţii", a spus Bălan. De asemenea, a precizat că oferta privind postul de vicepreşedinte al CJ Brăila şi şefia unor deconcentrate locale nu a venit către vreunul dintre consilieri, ci a venit direct la organizaţia locală a PPDD. În plus, Ovidiu Bălan a spus că are loc o anchetă de ordin intern, pentru a stabili dacă vreunul dintre membrii PPDD Brăila a avut o înţelegere cu PSD. Mai mult, a punctat că în cazul în care se va descoperi un trădător în tabăra sa, vor fi luate măsurile ce se impun în astfel de situaţii.
În acelaşi context, prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale a PPDD, Gabriel Musceleanu, a declarat că "A fost un zvon. Nimeni nu este nebun să ofere o funcţie la nivelul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean fără să dai ceva la schimb, iar cei 7 consilieri PPDD vor face opoziţie aşa cum cere partidul, iar cine a dezinformat va plăti la un moment dat".
La nivel local, PPDD a obţinut 11 mandate de consilieri, dintre care patru de consilieri municipali şi şapte pentru Consiliul Judeţean. Cu acest rezultat, filiala brăileană s-a poziţionat pe locul I la nivel naţional, aşa cum a anunţat liderul organizaţiei judeţene.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro