Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu vom juca la 0-0

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Steaua nu va juca la 0-0 in partida retur cu Rapid Bucuresti din sferturile de finala ale Cupei UEFA.
"Este un meci foarte important si sintem constienti de dificultatea lui. Chiar daca in tur a fost 1-1 asta nu inseamna nimic pentru noi. Vom juca sa cistigam pentru a ne asigura calificarea. Am vazut speculatii si idei ca am vrea 0-0, dar nu ne-am propus niciodata sa jucam pentru acest scor. Acele rezultate de 0-0 le-am facut pentru ca nu am putut sa cistigam. Chiar daca 0-0 ar fi calificant, e un risc prea mare sa joci la acest rezultat. Steaua nu poate juca la 0-0, nu ii sta in traditie si nu va juca la 0-0", a spus Olaroiu.
Intrebat ce parere are despre declaratiile jucatorilor stelisti care au spus ca 0-0 este perfect pentru retur, Olaroiu a precizat ca acestia au glumit. "Au glumit. Noi am fost taxati si criticati pentru acele 0-0. Chiar daca paradoxul face sa avem nevoie de 0-0, nu stim sa jucam la acest rezultat. Chiar si cind a fost 0-0, Steaua a atacat si asa va face si in meciul cu Rapid", a declarat tehnicianul stelist.
Cosmin Olaroiu a spus ca Steaua va trebui sa fie precauta, deoarece intr-un asemenea meci pot aparea greseli. "Trebuie sa fim atenti, precauti si concentrati pentru ca la o partida cu o asemenea incarcatura pot aparea greseli asa cum s-a intimplat in tur. Va trebui sa fim exacti si sa avem incredere in fortele noastre. Steaua a demonstrat ca este o echipa puternica, Rapid la fel, dar vom avea si publicul de partea noastra si va fi un avantaj destul de mare. In tur, suporterii Rapidului au creat o presiune foarte mare asupra jucatorilor nostri. Acum va fi invers", a precizat Olaroiu.
Antrenorul stelist spera sa nu mai aiba accidentati pentru meciul cu Rapid din returul sferturilor Cupei UEFA. "Sper sa nu mai avem accidentati la ultimul antrenament, cum s-a intimplat cu Carlos in tur. Atunci a fost vorba de portar, dar in cazul unui jucator de cimp trebuie sa schimbi. Bostina este singura problema, iar dupa antrenamentul de miercuri vom sti daca ne putem baza pe el", a declarat Cosmin Olaroiu.
Olaroiu a spus ca nu stie daca este lipsa de respect din partea UEFA delegarea arbitrului spaniol Luis Medina Cantalejo, care a gresit la derbiul FC Barcelona - Real Madrid. "Medina Cantalejo poate fi penalizat de Federatia Spaniola pentru ce a facut. Ca orice arbitru se intimpla sa mai greseasca. Nu am auzit de alte greseli mari pentru ca nici nu m-a interesat istoria lui, asa cum nu ne intereseaza arbitrajul. Echipele romanesti au fost arbitrate corect in cupele europene", a apreciat antrenorul echipei Steaua.
Cosmin Olaroiu crede ca Rapid va juca pe contraatac in meciul retur de pe stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu. "Cred ca Rapid va face ce a facut in repriza a doua in tur. Se va retrage si va incerca sa joace pe contraatac. Rapid este o echipa foarte buna de contraatac si va incerca sa foloseasca acasta arma", a precizat Olaroiu.
Olaroiu nu crede ca in cazul unei infringeri suporterii stelisti vor avea un comportanent violent. "Atmosfera din tur a fost civilizata, iar fotbalul nu este stiinta. Se poate intimpla orice. Cred ca vor avea un comportament civilizat si inainte si dupa meci. Toti spectatorii sint constienti de importanta meciului", a spus antrenorul stelist.
Cosmin Olaroiu a precizat ca daca va exista posibilitatea, fotbalistii ii vor sustine pe handbalistii de la Steaua in finala Challenge Cup. "Le multumim pentru sustinere si sper sa ajungem si noi la performata lor. Ar fi extraordinar ca Steaua sa aiba doua echipe in finale europene", a declarat Olaroiu.
Partida Steaua - Rapid va avea loc, joi, de la ora 20.30, pe stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA. In tur, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii