Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu stiu de nici o oferta din strainatate pentru mine"

Capitanul echipei Dinamo Bucuresti, Florentin Petre, a declarat, miercuri, dupa antrenamentul efectuat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, ca nu cunoaste nimic despre o eventuala oferta venita de la o formatie din Rusia.
"E frumos ca azi am ajuns la Moscova. Am fost la Cracovia, acum la Moscova... sa vedem ce se va intimpla. Inca sint la Dinamo si nu ma grabesc sa plec", a afirmat jucatorul echipei "alb-rosii".
Petre a vorbit despre faptul ca nu a reusit pina acum sa ajunga la o formatie din strainatate. "Usor-usor se intorc toti fotbalistii acasa, eu tot aici sint si ii astept cu bratele deschise. Sint de 18 ani aici, perioada in care am realizat ceea ce multi jucatori nu au reusit: am cistigat campionate, cupe si duc o viata linistita", a spus, zimbind, Florentin Petre.
Jucatorul dinamovist crede ca se va intilni in Cipru cu fostul sau antrenor, Ioan Andone. "Ne vom saluta, ne vom pupa, pentru ca nu poti uita asa repede perioada petrecuta impruna", a spus Petre.
Cosmin Moti spune ca a mai vorbit la telefon cu fostul sau coleg de camera, Mihaita Plesan, transferat la Poli Timisoara. "Am stat in camera cu Goian de dimineata pina seara si ne-am tatonat putin, dar e bine", a spus fundasul FC Dinamo.
Moti a afirmat ca spera ca jucatorii sa ii faca daruri antrenorului Esteban Vigo incepind cu 4 martie, data primei etape a returului. "Domnului Borcea i-am promis ca vom face tot posibilul sa cistigam campionatul", a adaugat Moti.
Mijlocasul Catalin Munteanu a declarat ca antrenamentele decurg normal, fiind frumoase si distractive in acelasi timp. "Am inceput sa facem mai multa pregatire fizica si, treptat, ne adaptam la stilul de pregatire al antrenorului", a spus Munteanu.
La antrenamentul de dimineata, efectuat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, antrenorul Esteban Vigo a impartit lotul in trei echipe a cite opt fotbalisti: echipa "galbenilor", a "rosiilor" si a "albastrilor", denumirea fiind in functie de culoarea vestelor pe care le-au purtat jucatorii.
Cele trei formatii au evoluat in acelasi timp pe teren. Vigo le-a spus elevilor sai ca echipa care marcheaza cele mai putine goluri va pierde partida. Formatia "albastrilor", care i-a avut in componenta si pe Claudiu Niculescu si Catalin Munteanu a pierdut, reusind sa marcheze doar doua goluri, fata de trei cite au inscris celelalte doua echipe.
Miza partidei-test a fost cite o bere pe care jucatorii echipei invinse vor trebui sa o dea fiecaruia dintre fotbalistii celorlalte doua formatii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii