Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu l-am luat pe Lobont deoarece Stoica mi-a zis despre el ca bea"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, intr-o emisiune televizata, ca Bogdan Lobont este un portar de mare valoare, pe care gruparea din Bulevardul Ghencea l-a pierdut din cauza managerului general Mihai Stoica, acesta opunindu-se transferului.
"Pe Lobont asta trebuia sa-l luam noi. Imi placea foarte mult de el. Dar Mihai Stoica n-a vrut, imi zicea: "Patroane, ca face alea, ca bea, ca nu stiu ce". Si dupa aia am vazut ca Lobont era un portar care ne trebuia noua. E un portar de mare valoare, pe care l-am pierdut din cauza lui Mihai Stoica. Dar a gresit si Olaroiu, ca s-a inteles cu Lobont, dupa care i-a spus lui Mihai. Ca daca imi zicea mie direct, imediat il luam pe Lobont. Acum ii pare rau si lui Mihai Stoica. Imi zice acum: "Pai cine credea ca o sa apere asa? Lobont asta e nebun, se duce in club, bea si dupa aia apara cel mai bine"", a spus Becali la emisiunea Nasul.
Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marti, ca nu Lobont a facut diferenta in derbiul cu Steaua. "Lobi e un portar bun, si-a facut datoria, dar Dinamo nu sta intr-un singur jucator. El e un baiat deosebit, un exemplu la antrenament, am si jucat cu el, dar nu poti spune ca el a facut diferenta. Echipa a facut diferenta", a spus el.
Gigi Becali a afirmat ca mijlocasul brazilian Elton Jose Xavier Gomes nu i se pare extraordinar. "Dom'ne, mie mi-a spus Piturca asa, dar eu n-am tinut cont. Mi-a spus atunci, acum cinci-sase ani, dar eu am tinut cont o perioada: "Fotbalul inseamna forta si viteza". Am bagat la cap. Am vazut ca Elton asta viteza are, dar forta de unde? M-a innebunit vara-miu Virgil, la care tin foarte mult, ca imi tot dadea caseta sa ma uit la el. I-am zis: "N-am timp sa ma uit la casete. sint ocupat cu politica si fotbalul. N-am atitia oameni acolo? Argaseala, MM-ul, Oli. Sa faca fotbal, ca d'aia ii platesc". Am zis: "Bai Mihai, il cumpar. Nu ma intereseaza cit costa, ca l-a vazut Virgil pe caseta si il cumpar". Si mie mi-au placut citeva faze, dar acum vad ca nu joaca echipa cu el, nu prea e acomodat cu echipa", a spus Becali.
Finantatorul stelist a precizat ca daca ar fi avut si forta, pe Elton l-ar fi luat marile echipe europene. "Zic ca e un jucator de valoare, e inteligent. Nu poate sa fie de mare anvergura, ca pentru daca era de mare anvergura la ceea ce face el cu mingea il luau echipele mari, dar ele nu l-au luat din cauza fortei", a comentat el.
Gigi Becali a repetat faptul ca daca Steaua nu termina pe locul doi, antrenorul Cosmin Olaroiu va pleca sigur. "La Steaua nu stai daca nu faci performanta. E de bun simt treaba asta. Acum insa nu e cazul ca el sa plece. Mai sint opt etape, lasa omul sa-si joace sansa pina la capat", a spus el.
Oficialul stelist a mentionat ca managerul general Mihai Stoica "va imbatrini" la Steaua: "Sa nu mai creada unii si altii cine stie ce. De ce sa plece el de la Steaua?".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii