Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu este adevarat ca plec la Wisla Cracovia

Tehnicianul Dan Petrescu a dezmintit, joi, informatia potrivit careia va parasi echipa Sportul Studentesc pentru a semna cu formatia Wisla Cracovia, liderul la zi al campionatului Poloniei.
"Nu este adevarat ca plec. Nu am fost in Polonia asa cum s-a scris", a declarat agentiei MEDIAFAX Dan Petrescu inaintea antrenamentului sustinut joi dupa-amiaza de formatia Sportul Studentesc pe terenul ICAR.
Tehnicianul, care miercuri a lipsit de la antrenamentul echipei din Regie, a mentionat ca exista in continuare posibilitatea ca din retur sa conduca o echipa din strainatate. "Mai am oferte din Anglia", a precizat Petrescu.
Cotidianul polonez Przeglad Sportowy a dezvaluit in numarul sau de miercuri ca gruparea Wisla Cracovia i-ar fi inaintat o oferta tehnicianului echipei Sportul Studentesc, Dan Petrescu, acesta solicitind un salariu de 300.000 de dolari pe sezon.
Dan Petrescu si-a afirmat intentia de a parasi gruparea Sportul Studentesc si Romania, dupa ce Ion Craciunescu a fost demis din functia de presedinte al CCA, subliniind din nou acest lucru dupa realegerea lui Mircea Sandu in fruntea FRF. Contractul lui Dan Petrescu cu Sportul Studentesc expira in iunie 2008.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii