Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu era nimic ilegal ca Real sa plateasca un comision"

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca nu ar fi fost nimic ilegal ca Real Madrid sa plateasca un comision pentru transferul jucatorului Cristian Chivu, care a ajuns insa la Internazionale Milano, club care a platit un anumit comision.
"Daca ar fi fost adevarat, ce, era ilegal? Oricum nu ma intereseaza ce spune Calderon. Lui Chivu trebuia intii sa-i asigure contractul solicitat si abia apoi sa discute cu Becali. Ce, ar fi fost ilegal sa plateasca un comision? Si eu platesc taxe. Ce, Inter n-a platit comision, s-a facut fara comision? Chivu costa 18 milioane, Real Madrid a luat un jucator “mai ieftin”, Pepe, cu 30 de milioane si vedeti ce joaca unul si ce joaca altul. E problema lor, nu comentez ce fac ei", a spus Becali.
Presedintele gruparii Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat pentru postul de radio Cadena Ser ca reprezentantul capitanului nationalei Romaniei, Cristian Chivu, a cerut un comision de trei milioane de euro pentru ca jucatorul, atunci la AS Roma, sa ajunga la clubul spaniol.
Chivu este impresariat de firma fratilor Ioan si Victor Becali.
In vara, inainte de transferul lui Chivu la Inter Milano, cotidianul italian Il Romanista a scris pe tema comisionului pe care urmau sa-l incaseze fratii Becali, trei milioane de euro. "Chivu este primul fotbalist din lume care a refuzat FC Barcelona si Real Madrid in aceeasi perioada de transferuri. Motivul este straniu: impresarii sai, fratii Becali. Fotbalistul a fost atras si de salariul somptuos oferit de Inter (se vorbeste de 4,5 milioane de euro, dar in realitate ar fi 5,5 milioane de euro, din care inca nu se stie foarte clar cum va fi platit un milion de euro), dar nu trebuie uitat monstruosul comision pe care il vor incasa impresarii (trei milioane de euro) si alte citeva tranzactii facute in trecut de cele doua parti", a notat atunci Il Romanista.
Cristian Chivu a fost transferat in luna iunie de la AS Roma la campioana Italiei, Internazionale Milano. Contractul internationalului roman este valabil pina in iulie 2012, gruparea milaneza precizind ca jucatorul a fost achizitionat pentru suma de 13 milioane de euro plus cedarea in coproprietate a jucatorului Marco Andreolli (3 milioane de euro). In vara, presa internationala a scris ca AS Roma si Real Madrid ajunsesera la un acord pentru transferul lui Chivu, dar jucatorul nu a dorit sa evolueze la echipa din capitala Spaniei. Capitanul nationalei Romaniei a mai fost dorit si de FC Barcelona.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii