Mergi la conţinutul principal

Noul stadion din Stațiunea Lacu Sărat, lucrări în grafic

* terenul multifuncțional este gata * s-a turnat placa pentru continuarea lucrărilor la etajul întâi al clădirii în care vor fi vestiarele și sala de forță* în paralel se continuă lucrările la gardul împrejmuitor

 

 

 

Finalizarea proiectului “Construire bază sportivă Tip 1 a Stadionului nr. 1, Stațiunea Lacu Sărat, comuna Chiscani” devine o certitudine, după cum se poate vedea deja pe șantier. Potrivit unei declarații a unuia dintre reprezentanții firmei care construiește baza sportivă, lucrările vor fi finalizate într-o lună și jumătate.

Proiectul primei baze sportive din județul Brăila va fi predat la sfârșitul lunii iunie 2024”, ne-a menționat șeful de echipă. Astfel, investiția de 8.845.237,00 lei de la fostul Stadion Chimia prinde contur.

Terenul multifuncțional este gata, mai trebuie doar trasat. S-a turnat placa pentru clădirea în care vor fi vestiarele, sala de forță, spațiile de recuperare, pentru continuarea lucrărilor la etajul întâi. S-au turnat stâlpii pentru spațiul care va fi amenajat la primul etaj. Suprafața de joc a terenului de fotbal care va fi omologat de FRF este la cota zero. S-au ridicat gardurile împrejmuitoare în zona terenului multifuncțional precum și a celui care va fi acoperit cu gazon sintetic. Bazinul în care se vor scurge apele pluviale este gata, doar mai trebuie acoperit. S-au dat comenzile pentru ferestrele și ușile care vor fi montate în clădirea destinată vestiarelor și birourilor administrative.

Imaginea viitoarei bazei sportive se schimbă de la zi la zi.

Suntem și rămânem oameni ai faptelor. Ce am promis am realizat. Lucrările la baza sportivă de la fostul Stadion Chimia sunt în grafic”, ne-a declarat Costică Cojea, primarul comunei Chiscani.

Vă reamintim că suprafața pe care se va realiza Proiectul de investiții “Construire bază sportivă Tip 1 a Stadionului nr. 1, Stațiunea Lacu Sărat, comuna Chiscani” de la fostul Stadionul Chimia este de aproximativ 13.202 mp. Terenul de fotbal cu gazon sintetic va avea dimensiunile omologate UEFA și FRF, va avea nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Terenul multifuncțional este deja gata, acesta urmând a fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet. În proiect se află și o parcare cu 55 de locuri pentru autovehicule și autocare.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro