Mergi la conţinutul principal

Noul Mers al Trenurilor pentru stația Barboși

* spre Iași, călătorii au la dispoziție trenurile CFR dar și un tren privat

 

CFR Călători a trecut deja la Noul Plan de Mers al Trenurilor, valabil până în decembrie 2022, iar așa cum v-am obișnuit, și în acest an cotidianul “Obiectiv Vocea Brăilei” vă prezintă noul orar de circulație pe calea ferată, pentru stațiile Brăila, Barboși și Făurei.

În edițiile precedente, "Obiectiv Vocea Brăilei" v-a prezentat tabelele cu sosiri - garări - plecări pentru stația CFR Brăila, iar astăzi continuăm cu tabelul aferent stației Barboși.

Noul orar cuprinde 44 de poziții pentru tot atâtea trenuri (inclusiv cele cu caracter facultativ) cu rang Regio și InterRegio. Spre Iași, de exemplu, trenul de rang InterRegio ajunge în Barboși la ora 01.28 cu o staționare de 20 minute, iar la întoarcere garnitura trece prin aceeași stație la ora 01.53. Tot spre Iași mai există și varianta trenului privat operat de Transferoviar Călători (TFC) cu plecare din Barboși la 16.53, iar la întoarcere are sosirea programată la 12.13.

CFR Călători a comunicat că va menține ofertele comerciale prin care acordă reduceri la transportul feroviar atât intern cât și în cel internațional. Distribuția de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, stații și agenții, automate de vânzare.

Pentru cei interesați, broșura “Mersul Trenurilor de Călători 2021 - 2022” poate fi achiziționată din principalele stații și agenții CFR din București și din țară. Deoarece conținutul poate fi updatat, CFR îndeamnă totuși călătorii să solicite informații cu privire la mersul trenurilor de la stațiile și agențiile CFR, sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro, înainte să-și programeze călătoria.

Tabelul cu noul mers al trenurilor poate fi găsit în ediția print a cotidianului Obiectiv Vocea Brăilei, în pagina 4.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu