Mergi la conţinutul principal

Noul Mers al Trenurilor pentru staţia CFR Barboşi

Din acest weekend, mai precis de duminică, 14 decembrie, va intra în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor, care va fi valabil până la 12 decembrie 2015. În ediţiile precedente, "Obiectiv Vocea Brăilei" v-a prezentat tabelele cu sosiri - garări - plecări pentru staţiile CFR Brăila şi Făurei, iar astăzi continuăm cu tabelul aferent staţiei Barboşi. Zilele următoare, vom prezenta şi ultimul tabel aferent staţiei CFR Galaţi.
Revenind la Staţia CFR Barboşi, noul orar cuprinde 56 de poziţii pentru tot atâtea trenuri (inclusiv cele cu caracter facultativ) cu rang Regio şi InterRegio. Spre Iaşi, de exemplu, trenul de rang InterRegio ajunge în Barboşi la ora 6.19 cu o staţionare de un minut, iar la întoarcere garnitura trece prin aceeaşi staţie, mergând spre Galaţi, la ora 12.15.
Pentru cei interesaţi, broşura "Mersul Trenurilor de Călători 2014 -2015" poate fi achiziţionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară, la preţul de 13 lei. Deoarece conţinutul poate fi modificat, CFR îndeamnă călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR, sau să consulte site-ul www.cfrcalatori.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro