Mergi la conţinutul principal

Noul Mers al Trenurilor pentru Făurei

* noul program de circulație este valabil până în decembrie 2022

 

CFR Călători a trecut deja la Noul Plan de Mers al Trenurilor, valabil până în decembrie 2022, iar așa cum v-am obișnuit, și în acest an cotidianul “Obiectiv Vocea Brăilei” vă prezintă noul orar de circulație pe calea ferată, pentru stațiile Brăila, Barboși și Făurei.

În edițiile precedente, v-a fost prezentat tabelul cu sosiri - garări - plecări pentru stațiiile CFR Brăila și Barboși, iar acum a venit rândul tabelului aferent nodului de cale ferată Făurei.

Acesta cuprinde 37 de poziții pentru tot atâtea trenuri (inclusiv cele având caracter facultativ) cu rang Regio și InterRegio asigurând legătura inclusiv între Moldova și Dobrogea.

Pentru cei interesați, broșura “Mersul Trenurilor de Călători 2021 - 2022” poate fi achiziționată din principalele stații și agenții CFR din București și din țară. Deoarece conținutul poate fi updatat, CFR îndeamnă călătorii să solicite informații cu privire la mersul trenurilor de la stațiile și agențiile CFR, sau să acceseze pagina web a companiei dedicată special Mersului Trenurilor.

Tabelul cu noul mers al trenurilor poate fi găsit în ediția print a cotidianului Obiectiv Vocea Brăilei, în pagina 7.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro