Mergi la conţinutul principal

Noul director la Imbunatatiri Funciare este Ion Nedelcu, fost inginer sef al sucursalei din Braila

Noul director general al Societatii Nationale Imbunatatiri Funciare (SNIF) este Ion Nedelcu, fostul inginer sef al SNIF Braila, fost director tehnic al Sucursalei Zonale SNIF Braila pina in noiembrie 2006. Acesta a preluat conducerea firmei ieri, dupa ce predecesorul sau, Teodor Kilaiditis, si-a incheiat mandatul de interimar, au declarat reprezentanti ai companiei.
Kilaiditis a parasit functia la circa o luna dupa ce a fost numit la conducerea companiei, intrucit si-a incheiat interimatul, potrivit reprezentantilor Agentiei Domeniilor Statului (ADS), institutie care are in subordine SNIF.
Teodor Kilaiditis a devenit director al SNIF la 11 august, desi numirea fusese anuntata cu aproape o luna mai devreme, intrucit fostul director al societatii, Luigi Berghes, a refuzat sa paraseasca functia.
SNIF intentioneaza sa intre sub administrare speciala timp de un an, conturile societatii fiind in prezent blocate.
Societatea imbunatatiri Funciare se ocupa de administrarea, intretinerea, repararea si exploatarea lucrarilor de irigatii, desecari-drenaje, indiguiri, baraje, inclusiv apararea impotriva inundatiilor si gheturilor. Societatea, in forma actuala, a rezultat din divizarea fostei Societati de Imbunatatiri Funciare, in SNIF si ANIF (Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu