Skip to main content

Noua Toyota Corolla, lansata cu fast de "Estima Motors"

In cursul zilei de ieri, la show-room-ul din Braila, situat la parterul blocului C1 pe Calea Calarasilor nr. 228 "Estima Motors", dealerul Toyota in zona Braila - Galati, a organizat lansarea noii Toyota Corolla, eveniment la care au participat alaturi de reprezentantii organizatorilor, oameni de afaceri locali, potentiali clienti. "Estima Motors" a organizat cu aceasta ocazie mai multe sesiuni de drive-test astfel incit cei interesati au putut testa cele trei variante de motorizari, cu echipare completa, ale noii Toyota Corolla, a zecea generatie a celui mai bine vindut autoturism la nivel mondial. Construita pe o platforma complet noua, ultima generatie a modelului Corolla se adreseaza clientilor aflati in cautarea unui sedan clasic, elegant si dinamic, cu excelente calitati tehnice. Noua Corolla este echipata cu un nou sistem de frinare, ce permite atingerea unui nivel crescut de siguranta activa, indiferent de conditiile de drum. Controlul sistemului de frinare este asigurat de ABS, cu Sistem Electronic de Distributie a Fortelor de Frinare (EBD) si Sistem de Asistenta la Frinare (BA), oferite ca dotare standard, in timp ce Sistemul de Control al Stabilitatii Vehiculului (VSC) si Sistemul de Control al Tractiunii (TRC) sint disponibile in functie de nivelul de echipare. Motorul pe benzina de 1.6-litri este un nou motor dual VVT-i cu performante excelente si consum redus. Noua tehnologie dual VVT-i ajusteaza permanent timpii de deschidere ai supapelor de admisie si ai supapelor de evacuare, pentru a asigura o eficienta maxima, indiferent de conditiile de exploatare a motorului. Recent intrata in gama motorizarilor noii Corolla se afla ultima generatie de motoare diesel de 2.0 litri D-4D 125 CP. Pentru obtinerea unor performante deosebite in ceea ce priveste consumul, noua Corolla beneficiaza si de motorizarea diesel de 1.4-litri D-4D ce echipeaza actuala generatie. Pentru a complementa motorizarea de 1.6-litri pe benzina, noua Corolla va beneficia si de motorul de 1.4-litri VVT-i al generatiei curente.
Noua Corolla Sedan este disponibila si pe piata romaneasca, cu un pret pornind de la 14.756 euro, cu mentiunea ca pretul include accizele, taxele vamale si TVA-ul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu