Mergi la conţinutul principal

Noua generatie exceptionala

Aveam 16 ani cind am publicat primul meu desen si 17 ani cind mi-am vindut primul text, o scurta povestire fantastica, unui cotidian din Iasi. Am publicat povestiri si articole in perioada liceului, apoi in facultate si am continuat sa o fac pina astazi. Dar niciodata nu am mai trait senzatia aceea unica, de la 16 ani, cint mi-am vazut pentru prima oara numele tiparit.
Nu stiu exact de ce scriu acest lucru acum. Poate fiindca incerc sa empatizez cu elevii liceului Mugoci cei care, astazi, isi vor gasi numele printat pe aceasta pagina de ziar.
O sa va mai spun ca am deplina incredere in generatia lor, mai multa decit am in generatia mea ori a parintilor sau bunicilor mei. Fiindca tinerii care semneaza aici sint cei care s-au nascut dupa '89. Sint convins ca dintre ei, dintre cei care au acum 15, 16, 17 sau 18 ani, cei deloc atinsi de gunoiul comunismului, o sa rasara ceea ce lipseste acum cel mai mult acestei tari: Elita veritabila. Sint sigur, asadar, ca ne aflam in fata unei noi si mult asteptate Generatii Exceptionale.
Acesta este motivul pentru care, fara rezerve, cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei", liderul presei locale, a pus la dispozitia celor mai buni elevi braileni tribuna de la care acestia sa-si rosteasca raspicat, liber si responsabil mesajul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu