Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nou director la Agentia Taberelor

In urma cu citeva saptamini a fost numit la conducerea Agentiei Taberelor un nou director, Sorin Constantin. Acesta a ocupat functiile de sef de compartiment la Directia Pietelor, din septembrie 2004 pina in februarie 2005, apoi director adjunct in cadrul aceleiasi institutii din februarie pina in aprilie, dupa care a fost angajat la SRL-ul parintilor sai pina la 31 august 2005.
Bilantul acestei veri nu il considera foarte bun. Copiii au fost cazati doar in tabara de la Blasova, unde au venit elevii din Centrele de Plasament. In tabara de la Lacu Sarat nu s-a organizat nimic, pentru ca locatia nu a avut autorizatie sanitara. Principalele reprosuri: casutele sint realizate din PAL in anii '75 sau '77, toaletele sint complet necorespunzatoare, chiar daca s-au facut unele imbunatatiri. "S-a facut ceva, dar au fost cirpeli in stil romanesc. Sper ca eu sa ma descurc mai bine. Am in proiect realizarea unor casute cu toalete proprii si terenuri de sport. Deja sint in discutii pentru terenurile de sport, vreau sa achizitionez iarba artificiala, sa vedem ce voi reusi. Casutele vor costa aproximativ 1.500 - 2.000 de euro fiecare. Sper ca banii sa-i primesc de la Autoritatea Nationala pentru Tineret din care face parte si Agentia noastra. Daca nu, trebuie sa ne descurcam din fonduri proprii, insa nu stiu cum vom face asta. Doar pentru intretinerea taberelor si salarii sint necesare 1,5 miliarde de lei pe an pe care ii obtinem din tabara Blasova. Daca vom pune pe picioare si Lacu Sarat va fi foarte bine. Am promisiuni ca vom fi ajutati. Tabara Lacu Sarat este foarte mare si vreau sa concesionez din ea ca sa ne putem descurca. Cantina o voi concesiona unei firme de catering serioasa, care va oferi atunci cind este cazul si mincare copiilor la preturile stabilite de minister", a explicat directorul Sorin Constantin.
In privinta sediului, care este de fapt al unei gradinite si trebuie dat inapoi, directorul Agentiei a precizat ca deja s-au facut toate demersurile pentru un nou sediu, trebuie ca hotarirea Consiliului Local sa fie aprobata si este posibil ca la sfirsitul lunii sa aiba un sediu nou, iar gradinita sa intre in posesia sediului sau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii