Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noii campioni sint Florin Ivan si Florin Christescu

Editia din acest an a Campionatelor Nationale de Box pentru tineret s-a incheiat cu un mare succes pentru Clubul Sportiv Municipal din Braila. Ambii pugilisti prezenti la competitia ce a avut loc la Timisoara, Florin Ivan si Florin Christescu au cucerit medaliile de aur.
Multiplu medaliat la cadeti si juniori, Florin Ivan a incrucisat manusile in primul meci al categoriei 51 kg cu reprezentantul gazdelor, Sebastian Boha. Demonstrind faptul ca nu intimplator a cochetat cu loturile nationale, elevul lui Georgiu Jipa s-a impus fara mare dificultate in fata timisoreanului Florin Ivan, a cistigat in aceeasi maniera meciul cu Radu Bogza din Hunedoara, iar in finala l-a intilnit pe celalalt cap de serie al categoriei 51 kg, ieseanul Florin Ilie.
Cu un bagaj tehnic net superior F. Ivan a cistigat la puncte si a devenit astfel noul campion national al categoriei.
Desi a fost repartizat intr-o grupa valorica foarte grea, Florin Christescu a demonstrat ca este cel mai valoros boxer al categoriei 64 kg.
Elevul lui Costica Dafinoiu a cistigat fara emotii primele trei meciuri iar in finala a dispus la puncte de Adrian Damarus din Alba Iulia, un succes care i-a adus medalia de aur.
"Este o victorie mare. Am cucerit titluri nationale, dar si numeroase medalii la toate categoriile de virsta si acum, in premiera, doua medalii de aur la tineret. Clubul nostru, Metrorex Bucuresti si cel din Bacau au fost singurele grupari care au avut cite doua medalii de aur. Sint fericita ca am reusit sa aducem boxul brailean pe culmile la care a fost nu demult. Anul acesta l-am inceput foarte bine si speram ca-l incheiem in aceeasi maniera, cind spun acest lucru ma gindesc la o medalie si la nationalele de seniori" , ne-a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii