Mergi la conţinutul principal

Noi metode de lucru cu copiii cu nevoi speciale

In curind, Braila va fi gazda celei de-a doua editii a simpozionului national "Sprijinul tau de azi ma ajuta sa devin independent miine". Acesta se adreseaza tuturor dascalilor si specialistilor care au elevi cu dificultati de invatare sau comportamentale, tuturor celor care promoveaza ideea ca scoala trebuie sa se adapteze nevoilor elevului. Scopul simpozionului consta in valorizarea lucrului in echipa interdisciplinara, popularizarea documentelor curriculare adaptate, prezentarea instrumentelor de lucru utilizate in predarea diferitelor discipline scolare, la clasa incluziva si in munca individuala cu elevul cu cerinte educative speciale (CES) si promovarea unor metode de bune practici in lucrul cu parintii si comunitatea.
Cadrele didactice din invatamintul preuniversitar, cadrele didactice de sprijin, psihologii, psihopedagogii, mediatorii scolari, logopezii, consilierii scolari si managerii educationali mai au ragaz pina pe 15 noiembrie sa se inscrie la simpozion. Acestia trebuie sa completeze fisa de inscriere si sa o trimita la adresa de e-mail: simpozionbr2009@yahoo.com. Taxa de participare este 25 de lei.
Simpozionul are loc pe 7 februarie 2009, la Scoala "M. Kogalniceanu".
Coordonatorii simpozionului national sint profesorii Dorin Chiru, directorul Scolii "M. Kogalniceanu", Viorica Mihalache, directorul Scolii Speciale si Marian Closca, directorul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.
Simpozionul este organizat de Scoala "M. Kogalniceanu", Scoala Speciala si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Casa Corpului Didactic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu