Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi credite pentru IMM-uri

Finansbank a lansat a lansat creditul denumit SuportFinans, destinat finantarii stocurilor, creantelor pe termen scurt si altor cheltuieli pe termen scurt ale firmelor. La BRD, micii intreprinzatori au la dispozitie doua noi produse: Simplis Credit, destinat firmelor mici si mijlocii, care se acorda rapid, intr-o zi sau maxim 24 de ore, si gama de credite Ristretto, destinate microintreprinderilor si celor nou infiintate, finantari ce se pot obtine, dupa cum sustine banca, in doar 15 minute!
Noul credit lansat de Finansbank (SuportFinans) este de fapt un credit PromtFinans imbunatatit. Adica este vorba tot de un credit pe termen scurt, de maximum un an, cu posibilitatea de prelungire, destinat finantarii stocurilor, creantelor comerciale si a altor cheltuieli pe termen scurt. In schimb, suma finantata creste pina la maxiumum 125.000 de euro, dar firma trebuie sa aduca o garantie ipotecara. Criteriile de eligibilitate sint identice cu cele de la primul produs, cu exceptia experientei in domeniu, care poate fi mai mica, de minimum un an. Revenind la PromtFinans, acesta este un credit pe termen scurt, de maximum 12 luni, dar cu posibilitate de prelungire, care se poate obtine atunci cind ai de facut plati urgente, dar nu ai temporar bani la dispozitie: plata facturilor la energie, telefon, gaz, a chiriilor, salariilor, plata furnizorilor de stocuri sau alte cheltuieli pe termen scurt. Suma care se poate obtine este intre 17.500 si 53.000 RON. Nu se cer garantii materiale. Pentru obtinerea finantarii, firma trebuie sa aiba minimum doi ani de experienta, sa obtina profit din exploatare si sa nu aiba credite restante.
Gama de produse Ristretto de la BRD include Easy, Master si Go, avind ca potentiali beneficiari societatile de talie mica si foarte mica. Este vorba de ultimul tip de credit lansat de BRD, ale carui principale caracteristici sint rapiditatea cu care se acorda (maxim 15 minute!), datorita unei documentatii minime solicitate si a unei proceduri simplificate de prelucrare a datelor. In plus, nu sint necesare garantii materiale, iar de aceste credite pot beneficia si firmele nou-infiintate.
Easy este un descoperit de cont in RON pe card business in limita a 1.500 RON. Master este un pachet care contine un credit pentru finantarea nevoilor curente pe termen scurt (12 luni), in limita a 75.000 RON, un credit de dezvoltare pe termen scurt (12 luni) pentru echipamente, obiecte de inventar, nevoi curente, in limita a 75.000 RON, un credit de investitii pe termen mediu (60 de luni) pentru mijloace fixe si imobiliare, cu termen de gratie de 6 luni, in limita a 75.000 RON si un descoperit de cont in RON/EUR pe card business, fara justificarea destinatiei, in limita a 20.000 RON sau 5.000 de euro.
Go este o solutie de finantare pentru start-up-uri, care cuprinde un credit pentru finantarea nevoilor de trezorerie pe termen scurt si un credit de investitii pe termen mediu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii