Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi concursuri pentru inspectorii scolari

Saptamina trecuta a expirat perioada de depunere a candidaturilor pentru posturile de inspectori scolari.
Pentru cele 14 posturi disponibile, majoritatea de cite o jumatate de norma, s-au inscris 11 persoane. Singurul post pentru care s-au inscris doua persoane este cel de inspector responsabil cu activitatea educativa formala si nonformala. Si-au depus candidaturile Adriana Dumitrescu, profesor de istorie la Grupul Scolar "Anghel Saligny" si actualul inspector, numit cu detasare, Viorica Tanase. Inspectorul responsabil cu personalul, prof. Aristica Balaban, a spus ca nu a ramas nici un post fara candidati, pentru ca unii s-au inscris pe doua jumatati de norma.
Pentru postul de inspector la invatamintul preprimar s-a inscris educatoarea Elena Hrimiuc, desi cu detasare a functionat pina acum Ecaterina Palade. Pentru postul de inspector responsabil cu integrarea europeana si programele comunitare s-a inscris actualul inspector numit cu detasare, Romeo Mocanu, iar pentru postul de inspector de geografie s-a inscris tot actualul detinator al functiei, prof. Catalin Canciu. Situatii similare, adica actualii ocupanti ai posturilor sint singurii inscrisi, mai sint pentru: educatie fizica si sport si minoritatea romilor - Denisia Dediu, fizica - Mihail Dafinei, alternative educationale - Aurelia Stroe, arte - Dorin Sipos. Pentru jumatate de norma de inspector responsabil cu invatamintul special, centrele logopedice si disciplinele socio-umane s-a inscris prof. Georgela Taranu, inspector responsabil cu perfectionarea. Pina acum pe acest post a functionat prof. Valerica Danaila.
Pentru postul de inspector de matematica s-a inscris la concurs doar profesoara Mihaela Giurca, desi in urma cu doar citeva zile a fost numit cu detasare pe post un nou inspector, prof. Catalin Stanica. Mihaela Giurca a fost numita pe postul de inspector de matematica cu detasare, inca de la inceputul anului scolar 2006 - 2007 insa a picat concursul din noiembrie, iar pe post a fost numit, tot cu detasare, profesorul Valentin Damian de la Liceul de Arta. In urma cu citeva zile, profesorul Valentin Damian a renuntat la post si a fost numit, tot cu detasare, un alt profesor, Catalin Stanica, de la Scoala "Mihai Eminescu". Acum, la concurs, profesorul numit cu detasare nu s-a mai inscris, insa pe lista a aparut din nou profesoara Mihaela Giurca.
Miercuri, 14 martie, la Inspectoratul Scolar se vor afisa programarile concursurilor ce se vor desfasura in perioada 27 martie - 2 aprilie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii