Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Niculina Moisescu: "Deci eu admit ca spun prostii, dar nu mi se pare corect ca ziaristii sa se faca ca nu vad"

Reporter: Doamna Niculina, am o nedumerire: citi insi sanatosi sint in PRM la momentul actual?
Moisescu: Nu am o statistica exacta la indemina. Ai sa ramii insa surprins, dar la noi, in PRM, nu avem multi oameni cu probleme de sanatate. Am facut si noi un buletin de sanatate, dupa modelul de la PSD, si am ajuns la concluzia ca, in afara de citiva care au avut meningita cind au fost mici, toti sintem intregi la minte. Stiu, lumea crede altceva despre noi, dar nu este nimic adevarat. Pai, acum citiva ani opinia publica spunea ca trebuie sa fii un pic nebun sa intri in politica. Ei bine, noi, cei de la PRM, am luat in serios aceasta recomandare si ne-am recrutat numai membri unul si unul.
Reporter: Cum e sa-l ai sef pe unul ca Bunea Stancu?
Moisescu: Hai sa punem citeva lucruri la punct. Deci mie imi place sa spun ca eu sint subalterna domnului Bunea Stancu, nu ca dumnealui este seful meu. Cum sa fie? Bine! Am muncit toata viata, iar acum pot spune ca sint un om implinit: am ajuns vicepresedinte! La serviciu am relatii normale cu seful meu. Nu ma pot plinge de nimic. Salariul este bun, serviciul e sigur, pina in 2008 nu voi ramine somera. Imi fac datoria cum cred eu mai bine de cuviinta, chit ca uneori o mai dau in bara. Da' sefu' nu se suparaaaaa! Serios, eu am muncit in multe intreprinderi la viata mea, am fost ani intregi subalterna, dar mai bine ca acum nu mi-a fost niciodata. Ma inteleg perfect cu domnul Bunea Stancu, parca sintem croiti pe acelasi calapod. Nu cred ca altcineva s-ar fi descurcat mai bine ca mine in aceasta functie. Si am sa va dau si exemple...
Reporter: Ma Niculina, l-ai bagat in belea pe Stancu cu Concivia lui!
Moisescu: Ba nu! Eu nu i-as face niciodata rau domnului Bunea Stancu. S-a strecurat o mica eroare, pe care nu am mai avut ocazia sa o repar. Deci discutam cu colega ta de la Obiectiv, Liliana Serban am impresia ca se numeste. Fata asta mi se pare ca are ceva cu mine. Poate ca ii este ciuda ca am ajuns vicepresedinte sau poate ca are un dinte impotriva domnului presedinte. Mi-a pus mai multe intrebari, iar eu m-am pierdut la un moment dat. Crezi ca-i usor sa raspunzi unor intrebari la care domnul Bunea Stancu nu a apucat sa-ti zica ce anume sa spui? Deci am fost intrebata ce firme s-au inscris la licitatia aia pentru consolidarea cladirii de pe Buzaului, in care se va muta bilblioteca.
Reporter: Stiu povestea.
Moisescu: Stiu ca stii povestea, dar da-mi voie sa ti-o mai zic inca o data, caci tocmai ce am discutat cu domnul presedinte si au intervenit elemente noi. Intr-adevar, am afirmat, si am inteles ca vorbele mele sint inregistrate si pe banda audio, ca firma Concivia a participat la licitatie. Nu era deloc asa, dar pur si simplu m-a luat gura pe dinainte. M-am gindit ca la cite licitatii cistigate a participat firma domnului presedinte, era imposibil sa nu se inscrie si la asta cu biblioteca. Am zis-o din inertie si iata ca nu a fost asa. Altceva m-a deranjat insa. Daca d-ra Liliana Serban a vazut ca tot ii dau inainte cu Concivia, nu inteleg de ce nu m-a tras de mineca, sa imi dau seama ca spun prostii. Domnule, deci eu admit ca am spus prostii, dar nu mi se pare corect ca ziaristii sa se faca ca nu vad. De asta ma si gindesc din ce in ce mai serios sa actionez in judecata ziarul Obiectiv. Astia de la Obiectiv se tot lauda ca sint Vocea Brailei, si cind colo ei tac din gura. Pai, asa se comporta o voce adevarata? Eu stiu ca o voce adevarata, mai ales cum e cea a Brailei, ar trebui sa aiba curajul sa spuna: “Doamna Moisescu, spuneti prostii!” Si nu ar mai fi iesit nici un scandal. A trebuit sa vina domnul presedinte a doua zi la mine sa-mi spuna asta, nu? Deci era prea tirziu, declaratiile mele deja aparusera in ziar!
Reporter: Ai dreptate. Am sa indrept eu raul pe care ti l-a pricinuit colega de la Obiectiv: doamna Moisescu, spui prostii!
Moisescu: Vai, iti multumesc! Esti un ziarist adevarat, ar trebui sa fie mai multi ca tine. Nu de alta, dar noi, la CJ, sintem o armata de functionari si cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi sa aiba un ziarist linga el, care sa-i spuna exact cum stau lucrurile.
Reporter: De ce crezi insa ca se baga Stancu sa construiasca tot in Braila?
Moisescu: Pai, in momentul in care ai o firma de constructii mi se pare normal sa vrei sa construiesti. Altfel, de ce naiba ti-ai mai facut firma? Sa stii insa ca astia care il critica pe domnul presedinte nu au dreptate. Deci domnul presedinte Bunea Stancu, sa-i dea Dumnezeu sanatate!, nu a construit atit de mult pe cit scriu unii. Si am si un argument cit se poate de solid: crezi ca in Braila se construieste asa mult? Nu vezi ca nu sint bani la buget, abia daca ne mai ramine si noua ceva dupa fiecare acoperis pe care il ridicam. Aaa, daca eram si noi intr-un oras mai bogat, cum este, de exemplu, Timisoara, era alta treaba.
Reporter: Dar crezi ca un tip ca Stancu ar fi ajuns vreodata presedinte al CJ Timis?
Moisescu: De ce nu? Adica cum, acolo nu sint consilieri PSD, PRM si PNL? Mai, observ ca ai o parere proasta despre domnul presedinte, dar iti spun eu ca nu ai dreptate deloc. Domnul presedinte, sa-i dea Dumnezeu sanatate!, are multe calitati. Spre exemplu, nu se lanseaza decit in proiecte din care toata lumea din jurul lui are de cistigat. Ce sa va fac eu voua si brailenilor daca nu v-a dus mintea sa intrati in lumea domnului presedinte? Pina la urmatoarele alegeri aveti timp suficient sa analizati situatia! Va urez mult succes!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii