Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Niculescu: Ar fi tentanta o oferta de la Real Sociedad

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat, miercuri, la Centrul de Plasament "Sfintul Nicolae", unde a impartit cadouri copiilor, alaturi de alti sportivi dinamovisti, ca ar fi tentanta o oferta de la Real Sociedad.
"Real Sociedad?", s-a mirat el amuzat si, in acelasi timp, neincrezator in ceea ce ii spuneau ziaristii. "M-ati transferat voi pina acum pe tot globul asta. Nu stiu ce sa zic, am aflat acest lucru de la voi, de la presa. Cind voi vedea ceva negru pe alb, voi putea vorbi despre aceasta oferta. Ar fi tentant, dar deocamdata nu m-a contactat nimeni si nu ma pot pronunta", a spus Niculescu.
Desi directorul executiv al FC Dinamo anunta in urma cu doua zile ca Niculescu si Danciulescu au semnat prelungirea contractelor pina in 2010, ambii atacanti au declarat ca poarta inca discutii cu conducerea clubului dinamovist. "Suntem in discutii zilele acestea sa semnam actele si sper sa ramin la Dinamo", a spus Niculescu, fiind completat de colegul sau din atac: "Eu am contract cu Dinamo pina in 2008 deocamdata. Am avut si ceva discutii pentru prelungire. Deocamdata e bine".
Referitor la intoarcerea lui Catalin Munteanu la Dinamo, dupa ce fusese anuntat ca gruparea "alb-rosie" nu mai are nevoie de serviciile lui, Niculescu a spus ca se bucura pentru prietenul lui. "E foarte bine ca a ramas Catalin Munteanu, eu ma bucur foarte tare pentru ca este si prietenul meu. Este un jucator de mare valoare care ne-a ajutat foaret mult in acest tur de campionat. Dinamo va avea de cistigat pentru ca l-a pastrat pe Catalin Munteanu".
In ceea ce il priveset pe Ionel Ganea, atacantul dinamovist si-a expriamt regretul ca a ales un alt drum. "E greu cind te desparti de niste colegi valorosi, dar asta e drumul pe care si l-a ales el. Dinamo a pierdut un jucator valoros", a mai spus Niculescu.
Claudiu Niclescu , Ionel Danciulescu, Monica Iagar, Gabriela Szabo, Mihai Covaliu si Elisabeta Lipa au vizitat Centrul de Plasament "Sfintul Nicolae", unde au impartit daruri copiilor orfani. Actiunea a fost initiata de Ministerul Administratiei si Internelor, prin intermediul chestorului Elisabeta Lipa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii