Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicu Ciocea a marcat un gol superb si a adus formatiei gazda un succes extrem de important

Dacia: Olteanu - Constantinescu, L. Ivan, Pelin, Sandru - Olenic, Plesa (min. 46: Covaci), Ochia (min. 82: Dobre), Iliuta - Ghioca (min. 72: Ciocea), Ungureanu.
Antrenor: Ion Gigi
Dunarea: Mirica - Munteanu, Velescu, Bozga - Nejneru, Apostol, Bourceanu, Milea, Bozean (min. 62: Motoc; min. 75: D. Oprea), Cucu (min. 54: Birladeanu), Dragan
Antrenor: Octavian Grigore
Arbitri: Teodor Craciunescu (Rm. Vilcea) - Bogdan Velicu si Ion Olteanu (ambii din Bucuresti)
Observator: Haralambie Meregiu (Tulcea)

Despre partida desfasurata, miercuri, pe stadionul Municipal nu se pot spune prea multe, ci doar ca a fost una de lupta in care ambele formatii au "pus osul la bataie" insa plina de greseli personale si de pase gresite. Exceptind minutul 83, cind Ciocea a marcat unicul gol al meciului si minutele ce au urmat pina la finalul partidei, ceea ce se numeste fotbal a lipsit cu desavirsire desi in teren se aflau doua dintre echipele cu state vechi in acest esalon si a caror rivalitate sportiva in timp a generat partide extrem de spectaculoase.
Practic, soarta partidei s-a hotarit cu sapte minute inainte de finalul partidei, in urma unei lovituri libere executate excelent de Nicu Ciocea. Insa golul braileanului a fost pe undeva facilitat si de lipsa de inspiratie a formatiei vizitatoare care la faza amintita a format un zid din doar doi jucatori, dar si de indecizia portarului Mirica, surprins de forta sutului.
Dupa primirea golului jocul s-a animat si au aparut si ocaziile de poarta. Danut Munteanu a trecut in doua rinduri pe linga egalare, dar si Ungureanu ar fi putut urca scorul la 2-0 daca ar fi avut putina inspiratie pentru a lua fata adversarului, dupa o centrare primita de pe partea stinga de la Ciocea.
Meciul s-a incheiat cu o uriasa ratare a oaspetilor. Bouceanu a centrat in careul Daciei si Milea a trimis telefonat pe linga tinta.
Dacia a obtinut astfel o victorie meritata si va aborda cu o alta stare de spirit urmatorul joc de pe teren propriu, unul la fel de dificil, in compania FCM -ului din Tirgoviste.

Perioada de tatonare s-a prelungit pina spre finalul jocului

Timp de 82 de minute jocul nu s-a ridicat peste nivelul unuia de Divizia C. Ce-i drept, Dacia a avut mai mult posesia balonului insa nu a reusit sa pericliteze poarta aparata de Mirica cum de altfel nici galatenii nu au reusit acest lucru. Pe tot parcursul acestei perioade cele doua formatii au lasat impresia ca se studiaza reciproc insa nici una nu a gasit antidotul pentru a modifica tabela de marcaj.
Prima actiune notabila a meciului s-a derulat abia in minutul 23 si l-a avut in prim-plan pe Nejneru care a sutat dintr-o pozitie buna, dar fara probleme pentru Olteanu. Doua minute mai tirziu si-a "reglat tirul" si Apostol, dar nici de aceasta data tabela nu s-a modificat.
Brailenii au avut la rindul lor trei actiuni in jumatatea adversa, doua finalizate de Ghioca, una de Iliuta, toate insa la fel de palide ca si cele ale galatenilor.
Prima ocazie cu adevarat periculoasa si din care s-ar fi putut deschide scorul s-a derulat in minutul 53 si a apartinut gazdelor. Dupa o cursa de 20 de metri, Constantinescu a centrat in careu insa Ghioca si Iliuta nu au reusit sa trimita mingea in plasa de la 3-4 metri de tinta. Replica galatenilor a venit prin Dragan care a sutat milimetric pe linga poarta, dupa un corner executat de Nejneru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii