Skip to main content

Nicu Bajan a renuntat la sefia "CET"

Directorul general al "CET", Nicu Bajan, va fi vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului. Astfel, de luna viitoare, Bajan va lasa vacant fotoliul de sef al operatorului local de termoficare, dupa un mandat de un an, si se va muta la Bucuresti. "Am sustinut un concurs pentru ocuparea acestui post la Agentia de Mediu. Ordinul de numire a mea a fost emis si astept publicarea lui in Monitorul Oficial al Romaniei, asa cum cere procedura in domeniu. Cel mai probabil, de la inceputul lunii viitoare imi voi prelua noile atributii", ne-a explicat Nicu Bajan, adaugind ca spera ca plecarea sa de la "CET" sa nu disturbe activitatea unitatii. Intrebat daca are cunostinta cine va prelua friiele SC "CET", Nicu Bajan a precizat ca nu, si a subliniat ca propunerea unui succesor este atributul primarului. Cu toate acestea, surse din cadrul Primariei il indica pe Ionel Patrascu, directorul Directiei Distributie a SC "CET". De altfel, contactat telefonic, primarul Constantin Sever Cibu a confirmat aceasta varianta nominalizindu-l tot pe Patrascu.
Nicu Bajan, fost director in cadrul SC "Setcar" si membru al comitetului de initiativa al filialei locale a PNL, a fost numit director general la SC "CET" in luna iunie anul trecut, odata cu plecarea predecesorului sau, Vasile Muntenita, la Bucuresti, ca director al Unitatii de Management a Proiectului pentru implementarea si monitorizarea Programului "Termoficare 2006 - 2009".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu