Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nicolita revine la Sevilla"

"Nicolita revine la Sevilla", a titrat, simbata, cotidianul AS, comentind rezultatul tragerii la sorti a saisprezecimilor de finala ale Cupei UEFA, in care s-a stabilit ca Steaua va intilni formatia FC Sevilla in aceasta faza a competitiei.
"Multi isi amintesc de mijlocasul Stelei, Banel Nicolita, pentru autogolul cel mai stupid al sezonului, cel inscris pe Bernabeu si care a dus la infringerea, cu scorul de 1-0, a echipei romane in fata formatiei Real Madrid, in Liga Campionilor. S-a intimplat la 1 noiembrie. Insa putini isi amintesc ca internationalul roman a trecut pe la Sevilla la 16 martie pentru a spulbera pe Betis pe Heliopolis intr-un meci senzational si a-i elimina pe spanioli din editia trecuta a Cupei UEFA", scrie AS.
Jurnalul aminteste ca Nicolita a marcat doua din cele trei goluri ale Stelei in acest meci, cistigat cu scorul de 3-0 si in urma caruia formatia bucuresteana s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Steaua sa revine la Sevilla, in acest caz pentru a infrunta pe FC Sevilla. Dubla mansa interesanta, deoarece campioana UEFA intilneste una din semifinalistele editiei trecute, care a fost eliminata de Middlesbrough", adauga AS.
Steaua va intilni FC Sevilla la 14/15 februarie, la Bucuresti, urmind ca mansa secunda sa o dispute la 22 februarie, in Spania.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii