Mergi la conţinutul principal

Nicio firmă interesată să se înscrie la licitația pentru reabilitarea fostului stadion Progresul

* Primăria face apel la firmele brăilene să depună oferte * mâine, 30 iulie, este ultima zi în care se poate face acest lucru * bugetul alocat pentru această investiție se ridică la 4 milioane de lei, iar criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai mic

 

 

Intenția Primăriei Brăila de a reabilita fostul stadion Progresul se lovește de o problemă neașteptată: deși suma pusă în joc pentru proiectarea și execuția lucrărilor se ridică la 4.011.022 lei, nu se găsește nicio firmă interesată pentru preluarea contractului. Mâine, 30 iulie, este ultima zi în care se mai pot depune oferte la licitația organizată de Primărie, iar până acum nu este nicio firmă înscrisă. Reprezentanții Primăriei fac apel la firmele brăilene să se înscrie la licitație, pentru salvarea stadionului, care în prezent se află într-un stadiu avansat de degradare.

Investiția, pentru care Primăria a alocat un buget de 4 milioane de lei, se axează pe refacerea suprafeței de joc prin montarea de gazon sintetic, refacerea împrejurimilor, inclusiv a tribunei, amenajarea unui grup sanitar pentru spectatori. Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai mic, iar una dintre condițiile puse firmelor participante este să aibă minim 5 ani de experiență și activitate în domeniu.

Dacă la actuala licitație nu se înscrie niciun participant, procedura va fi reluată, însă asta înseamnă alte câteva luni pierdute până la începerea efectivă a lucrărilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro