Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici un picat la probele de limba moderna la Bacalaureat

Peste 200 de candidati din cei aproape 1.000 inscrisi la examenul de bacalaureat au sustinut pe 23 si 24 august proba orala la limba moderna. Au fost inscrisi patru candidati la limba germana, opt la limba rusa, 80 la limba franceza si 113 la limba engleza. Inspectorul scolar general a apreciat ca au fost rezultate bune, chiar foarte bune. "Nu au fost probleme pina acum la Bacalaureat. Este bine ca vremea tine cu noi, s-a mai racorit si speram ca vremea se va mentine asa placuta si la probele scrise. Nu am primit nici o sesizare, nici prin telefon, nici scrise. Simbata se vor ridica subiectele pentru probele scrise de la Serviciul National de Evaluare si Examinare, iar de luni vor incepe examenele", a precizat inspectorul general Lilliana Tudoran.
Reamintim ca si proba orala de limba si literatura romana a fost promovata integral de candidatii care sustin bacalaureatul in Braila.
Probele scrise incep tot cu limba si literatura romana, pe 28 august, apoi, pe 30 se va sustine proba obligatorie a profilului, iar pe 31 august se va da proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. Ultima proba, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, se va da pe 1 septembrie. Rezultatele preliminare se vor afisa pe 4 septembrie si in aceeasi zi se vor depune si contestatiile, intre orele 16.00-20.00. Lucrarile contestate vor fi corectate in zilele de 5 si 6 septembrie, iar rezultatele finale se vor afla pe 7 septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii