Mergi la conţinutul principal

Nici actualul primar nu stie nimic despre asa-zisele izvoare ale Lacului Sarat

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, este ingrijorat si el, ca si alti politicieni locali, de scaderea dramatica a apelor Lacului Sarat, insa e de parere ca aceasta nu este singura problema care trebuie rezolvata in statiune. Simionescu a explicat ca, in ruma dezvoltarii statiunii, reteaua de alimentare cu apa si cea de canalizare nu mai fac fata si trebuie urgent extinse: "Avem o discutie pe aceasta tema, exista un Plan Urbanistic Zonal al Lacului Sarat, m-am intilnit cu specialistii, sa vedem o anumita perspectiva, ce dezvoltare estimam in urmatorii 25-30 de ani si dupa aceea sa vedem si ce conducta punem, ca daca punem tot una de 60 de mm, este evident ca nu o sa ajunga. La fel, daca raminem cu actuala conducta de canalizare, nu facem nimic".
In ceea ce priveste asa-zisele izvoare ale lacului, care ar trebui desfundate, pentru ca nivelul apei sa creasca la o limita normala, Simionescu a declarat ca nu are cunostinta ca acestea ar exista cu adevarat: "Legenda este una, realitatea este alta. Deocamdata, ramine legenda povestea cu izvoarele, nimeni nu le-a vazut, nimeni nu le-a descoperit, iar cei care sint in lac acum, cu diverse afaceri, spun ca nimeni n-a facut niciodata ceva de genul acesta, sa desfunde izvoarele si sa creasca nivelul apei".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu