Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Necunoscuta inecata in Dunare

Ieri dimineata, o femeie de circa 60-70 ani, a murit inecata, in apropiere de trecerea bac Stinca, iar politistii de la Transporturi Navale au declansat o ancheta de amploare, pentru a o identifica pe defuncta si a stabili imprejurarile in care aceasta si-a pierdut viata.
Agentul sef principal Dumitru Clivet, seful Postului Transporturi Navale, care coordoneaza investigatiile, ne-a declarat: "In jurul orei 10.00, am fost sesizati ca la km 173 al fluviului, in apropiere de malul sting, intr-un lastaris, a fost descoperit cadavrul unei femei. Trupul a fost transportat la morga serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei, iar noi am inceput imediat cercetarile, pentru a stabili identitatea victimei. Din primele investigatii efectuate de medicul legist Aurelian Savu a rezultat ca decesul s-a produs cu circa doua ore inainte, adica in jurul orei 8.00."
Sursa citata ne-a precizat ca necunoscuta avea aproximativ 60-70 ani, par saten, tuns scurt, ochi caprui, circa 80 kg, si purta o basma neagra imprimata cu o pasare si frunze, o geaca din fis albastru pe sub care avea un pulover visiniu din lina si o bluza albastra cu dungi orizontale, briu si pantofi negri marimea 38. De asemenea, un alt indiciu care ar putea conduce la identificarea inecatei este faptul ca aceasta avea o lucrare dentara, dintii inferiori fiind "imbracati" cu metal argintiu. Persoanele care pot oferi detalii cu privire la identitatea femeii si, eventual, la conditiile in care s-a inecat aceasta, sint rugate sa telefoneze la postul de politie Transporturi Navale, la nr. 612582, sau la numarul de urgenta 112.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii