Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ne scriu cititorii nostri care muncesc la "Monitorul"

In cursul zilei de ieri, pe adresa electronica a redactiei "Obiectiv" a sosit un e-mail, semnat de Oana Fanaca, reporterita la "Monitorul de Braila". Domnia sa a tinut sa faca unele precizari si, totodata, sa-si prezinte scuze, pentru ca a luat un articol aparut marti in "Obiectiv" si l-a bagat aproape cuvint cu cuvint si poza cu poza trei zile mai tirziu, adica ieri, in "Monitorul". Colegii de la "Obiectiv" ar fi publicat dreptul la scuza al reporteritei, dar ar fi trebuit sa scoata din ziar un articol, fapt care ii afecta pe cei de la "Monitorul" care astfel aveau un text mai putin de (xero)copiat. Asa ca am zis sa publicam noi, in "Scormonitoru", cele semnalate de cititoarea noastra de la "Monitoru'". S-o ascultam:
"Stimata redactie, in primul rind buna ziua. In al doilea rind, vreau sa va spun ca ma numesc Oana Fanaca si sa precizez ca am inceput sa citesc ziarul "Obiectiv" cu doua saptamini inainte ca primul numar sa apara pe piata. De atunci il citesc zilnic, uneori chiar si de cite 5-6 ori pe zi. Pot sa va si recit citeva articole ca sa vedeti ca nu mint. Imi face placere sa citesc ziarul "Obiectiv" si vreau sa va zic ca imbin utilul cu placutul. De ce am zis "utilul"? Pai, pentru ca in timpul meu liber eu lucrez ca redactor la ziarul "Monitorul" care, sincer va zic, inca mai apare pe piata. Vedeti dumneavoastra, aici la "Monitorul" sintem o echipa numeroasa formata din doi sefi si-un reporter. Reporterul, adica io, are obligatia de a gasi cele mai incitante subiecte care au fost deja publicate in alte ziare. Stimata redactie, sper sa nu te superi pe mine pentru ca am luat din "Obiectiv" articolul ala cu betivul care si-a incendiat mama si l-am dat integral in "Monitorul", dar un astfel de subiect apare o data la 5, daca nu cumva chiar 10 ani. In plus, m-am gindit ca daca "Obiectiv" vinde, sa zicem, 7.500 de exemplare intr-o zi, iar Braila are cam 250.000 de locuitori, n-ar fi rau sa publicam si noi articolele voastre cele mai interesante, sa afle si cei care nu au reusit sa va citeasca ce anume s-a mai intimplat prin oras. Am facut niste calcule si am ajuns la concluzia ca daca mai publicam textul cu batrina incendiata de inca 174 de ori, toata Braila va sti ce a facut nemernicul ala de betivan. V-am scris toate aceste chestii pentru a va asigura ca sintem alaturi de voi si ca va sprijinim pentru ca informatiile voastre sa ajunga in toate casele brailenilor. A, un ultim aspect: sa nu ne cereti bani pentru ca va preluam articolele, pentru ca nici noi aici, la "Monitorul", nu primim vreun leu pentru ceea ce facem. Pasiunea este cea care ne face sa muncim pina la epuizare. Va multumesc. Cu stima, a dumneavoastra Oana Fanaca".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii