Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ne punem mari sperante in meciul cu TSKA Moscova

Capitanul echipei Dinamo, Florentin Petre, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii isi pun mari sperante in meciul cu TSKA Moscova, contind pentru etapa patra a grupei F a Cupei UEFA.
"Este un meci in care ne punem mari sperante pentru viitorul nostru si al echipei. Incercam sa facem totul pentru a cistiga cu TSKA. Trebuie sa facem tot posibilul sa jucam la fel cum am jucat cu Everton, cind ne-am batut pentru fiecare metru de pamint", a spus Petre.
Petre a spus ca la meciul de joi, jucatorii vor incerca sa readuca spectatorii la stadion. "Totul e ca de miine sa aducem fanii la stadion, pentru ca in ultimul timp au venit foarte putini alaturi de noi. In cele trei meciuri ramase putem sterge imaginea ultimelor rezultate", a precizat fotbalistul.
Antrenorul Ioan Andone considera ca meciul cu TSKA este una dintre ultimele sanse ale echipei sale de a obtine calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA. "Speram sa facem un meci bun, sa cistigam pentru ca e una din ultimele sanse care le avem de a mai prinde primavara europeana. Intilnim o echipa buna, cu cinci straini in formula de baza, cinci jucatori rusi, dintre care patru internationali", a subliniat Andone.
Andone a afirmat ca in cazul unei victorii in partida cu TSKA, Dinamo are sanse de calificare, in functie si de jocul rezultatelor.
Intrebat daca terminarea campionatului de fotbal din Rusia ar putea fi un avantaj pentru Dinamo, Andone a spus. "TSKA e un club serios, o echipa extrem de buna. Au un lot valoros si numeros, nu au accidentati. Vor veni, probabil, cu toata echipa. Exista o premisa ca la final de competitie sa fie mai obositi. Am urmarit multe casete, am vazut jocul lor si m-au impresionat".
La conferinta de presa a participat si Gigi Netoiu, unul dintre actionarii clubului Dinamo, care a mentionat este convins de faptul ca staff-ul tehnic si jucatorii au inteles importanta meciului cu TSKA. "Pentru Dinamo, urmatorul meci este cel mai greu, avind in vedere ca este ultima noastra sansa sa intram in lupta pentru calificare in primavara europeana. Sint convins ca atit conducerea tehnica, cit si jucatorii au inteles importanta jocului care urmeaza. TSKA este o echipa foarte puternica, detinatoarea trofeului, au terminat pe primul loc in Rusia", a spus Netoiu.
Oficialul dinamovist crede ca Dinamo are forta de a trece cu bine peste cele trei meciuri ramase in acest an. "Sunt convins ca prin eforturile depuse de jucatori, miine, Dinamo va cistiga. Dinamo poate si are capacitatea sa treaca de cele trei meciuri pe care le mai avem: doua meciuri in cupele europene si cel din campionat, cu Timisoara", a conchis Netoiu.
Partida Dinamo - TSKA Moscova se va disputa joi, de la ora 19.30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, contind pentru grupa F a Cupei UEFA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii