Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Navigatia pe Rin, intrerupta din cauza depasirii cotei de inundatii

Navigatia fluviala pe Rin, intre Bale (Elvetia) si Kembs (Franta) a fost intrerupta, luni, din cauza ploilor abundente care au determinat depasirea cotei limita de 4,5 metri, a anuntat Directia pentru navigatia pe Rin (RSD), citata de AFP.
Luni dimineata, fluviul atinsese deja cota de 4,99 metri, iar nivelul sau continua sa creasca. In noaptea de duminica spre luni, in mai multe regiuni din Elvetia au cazut ploi abundente, cantitatile de apa pe metru patrat fiind de 40 pina la 70 de litri.
In vestul tarii, lacurile Bienne, Morat si Neuchatel risca sa atinga cota de alerta in urmatoarele 24 de ore, au anuntat autoritatile locale.
Si in alte regiuni ale tarii, circulatia rutiera si feroviara a fost intrerupta din cauza precipitatiilor care au provocat alunecari de teren si prabusiri ale copacilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii