Mergi la conţinutul principal

Nationalele de atletism pentru juniori II si juniori I incheie sezonul intern

In acest week-end, precum si in primele zile ale saptaminii urmatoare, atletii vor sustine ultimele teste oficiale din sezonul in aer liber.
Primii care vor intra in lupta pentru medaliile nationale sint juniorii II, iar printre protagonisti se vor numara si atletii braileni Nadia Ilas, Ionut Mihalcea, Anton Alexandru, Raisa Matei si Eduard Ionut Iorga.
Campionatele nationale de atletism rezervate aceastei categorii de virsta vor avea loc in perioada 26-27 iulie.
Atletii mentionati nu vor reveni la Braila dupa incheierea competitiei, deoarece pe 29 si 30 iulie se vor desfasura nationalele de juniori I, unde de asemenea vor concura, alaturi de colegii lor, Daniel Gagiu, Andreea Alexandroaie, Marcelica Balaban si Dragos Bratu.
La Campionatele Nationale pentru juniori I participa si Paraschiv Eftimie, sportiv legitimat din aceasta vara la Farul Constanta, care, in urma cu o saptamina a cucerit medalia de aur la balcaniada de juniori in proba de 110 m garduri.
Atletii braileni vor fi insotiti la aceste doua competitii de profesorii Anilena Anton, Fanel Ionescu si Mihail Dumitru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu