Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nadia Ilas este noua campioana de junioare III la 60 m garduri

In week end-ul trecut, la Bacau, s-a derulat finala Campionatului National de atletism pentru juniori III, competitie care a reunit la start si 12 atleti braileni, 9 de la LPS si 3 de la CSM.
Conform asteptarilor, cu doua mici exceptii, ambele in proba de 300 m plat, toti ceilalti sportivi braileni au reusit sa acceada, simbata, in finale.
Dintre finalisti insa numai Alexandru Anton a reusit sa urce pe podium, reprezentantul LPS-ului reusind sa obtina medalia de bronz, cu o performanta de 6,23 m la saritura in lungime, proba in care colegul sau, Stefan Croitoru, s-a clasat pe locul al cincilea.
La 60 m plat, baieti, Horia Asmarandei a ocupat pozitia a cincea, Eduard Tivda l-a urmat pe locul al saselea, iar la probe combinate, Alexandru Iordache a incheiat competitia pe locul al saptelea.
Duminica, brailenii au reusit sa-si adjudece si un titlul national, prin Nadia Ilas, sportiva pregatita de profesoara Lazar Sica, la 60 m garduri, proba in care Elena Fratila s-a clasat pe locul al patrulea, iar Raisa Matei pe al saselea.
Stefan Croitorul s-a clasat pe locul al patrulea in proba similara masculina, iar Marius Banica pe pozitia a saptea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii