Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muzica religioasa la Penitenciar

Peste 50 de detinuti din Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila au participat, joi, la un concert de muzica religioasa, sustinut de fundatia "Stinca Veacurilor". Evenimentul a avut loc in incinta institutiei, la Clubul detinutilor, incepind cu ora 10.30. Detinutii au ascultat cu atentie predicile si povetele date de catre membrii fundatiei, unii dintre ei fosti detinuti, si au cintat alaturi de acestia muzica religioasa.
"Este o bucurie ca am putut veni din nou la Penitenciar pentru a aduce o raza de lumina, de bucurie in inimile voastre. Sinteti in acest loc de suferinta, trebuie sa va indreptati privirea catre Dumnezeu", a spus Vasile Tofan, reprezentant al fundatiei "Stinca Veacurilor". Fost detinut, acesta le-a tinut o predica celor prezenti, le-a povestit momentele grele prin care a trecut cind a fost in inchisoare, si i-a sfatuit sa aiba credinta pentru ca exista o cale de reabilitare.
"La 24 de ani am ajuns la inchisoare, eram in lotul de box, credeam ca urc in viata, dar de fapt coboram. In acest mediu l-am descoperit pe Dumnezeu, am vazut cine sint cu adevarat, am vazut pacatele din viata mea, si dupa ce am iesit din inchisoare eram un alt om", a spus Vasile Tofan.
Fundatia "Stinca Veacurilor" i-a vizitat pe detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila si inainte de Pasti, cind le-a oferit, de asemenea, un concert de cintece religioase.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii