Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muzeul Brailei, prezent la Tirgul International de Arte Vizuale

Muzeul Brailei a fost prezent, in perioada 14-18 februarie, la Tirgul International de Arte Vizuale, organizat la initiativa Fundatiei Societa Club UNESCO, la Romexpo Bucuresti, prin Centrul Cultural Nicapetre, cu o expozitie "Nicapetre".
Tirgul a cuprins mai multe sectiuni: arta plastica, arta decorativa, arta spectacolului, dans contemporan, spectacole multimedia, teatru experimental, muzica live, productie de televiziune, fotografie si multimedia.
"Din nou Nicapetre, prin lucrarile sale, aduce un imens serviciu orasului in care s-a nascut, facindu-l cunoscut elitei din Romania si strainatate: oameni de cultura, politicieni, artisti, critici, jurnalisti, dar si impresari, galeristi, sponsori, colectionari, iubitori de arta etc", se arata intr-un comunicat de presa al Muzeului Brailei.
Intr-un spatiu foarte generos, au fost expuse doua grupuri statuare din trei piese, respectiv patru piese. Au fost expuse privirii vizitatorilor "Invocatii" si "Rugaciune pentru fiul pierdut", plus 20 de desene: un ciclu de 12 nuduri precum "Nulla diaes sine linea", si alte opt desene: "Nud", "Eva", "July", "Studiu de nud", "Coapse", "Nud de negresa", in care predomina creta neagra si sepia. Pe calculatorul standului a rulat permanent prezentari ale Muzeului Brailei si filmul "Braila, Mica Europa".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii