Skip to main content

Muzeul Brailei, prezent la Tirgul International de Arte Vizuale

Muzeul Brailei a fost prezent, in perioada 14-18 februarie, la Tirgul International de Arte Vizuale, organizat la initiativa Fundatiei Societa Club UNESCO, la Romexpo Bucuresti, prin Centrul Cultural Nicapetre, cu o expozitie "Nicapetre".
Tirgul a cuprins mai multe sectiuni: arta plastica, arta decorativa, arta spectacolului, dans contemporan, spectacole multimedia, teatru experimental, muzica live, productie de televiziune, fotografie si multimedia.
"Din nou Nicapetre, prin lucrarile sale, aduce un imens serviciu orasului in care s-a nascut, facindu-l cunoscut elitei din Romania si strainatate: oameni de cultura, politicieni, artisti, critici, jurnalisti, dar si impresari, galeristi, sponsori, colectionari, iubitori de arta etc", se arata intr-un comunicat de presa al Muzeului Brailei.
Intr-un spatiu foarte generos, au fost expuse doua grupuri statuare din trei piese, respectiv patru piese. Au fost expuse privirii vizitatorilor "Invocatii" si "Rugaciune pentru fiul pierdut", plus 20 de desene: un ciclu de 12 nuduri precum "Nulla diaes sine linea", si alte opt desene: "Nud", "Eva", "July", "Studiu de nud", "Coapse", "Nud de negresa", in care predomina creta neagra si sepia. Pe calculatorul standului a rulat permanent prezentari ale Muzeului Brailei si filmul "Braila, Mica Europa".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu