Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu si Piturca neaga existenta vreunui conflict intre ei

Atacantul Adrian Mutu si selectionerul Victor Piturca au negat, ieri, dupa ultimul antrenament al reprezentativei Romaniei inainte de meciul amical cu Cipru, faptul ca intre ei ar exista un conflict dupa ce jucatorul nu s-a prezentat la reunire si s-a alaturat lotului la Constanta.
"Nu este vorba de nici un scandal intre mine si domnul Piturca, este totul in regula. L-am sunat si i-am explicat motivele intirzierii, iar dinsul a inteles. Episodul din SUA a trecut, iar selectionerul stie care au fost motivele mele. Am inteles ce vrea dinsul de la mine, nu este nici o problema. Intre mine si selectioner, intre mine si Chivu sau intre mine si colegii mei nu poate fi vorba de animozitati. Cred ca s-a vazut ca sintem prieteni, mai ales ca aceasta prietenie este de citiva ani", a spus Mutu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Selectionerul Victor Piturca a precizat ca "totul este bine". "Daca nu-i permiteam lui Mutu sa intirzie, nu mai era acum aici. M-a sunat ca a avut o problema personala, acum totul este in regula", a comentat Piturca.
Atacantul Adrian Mutu, care nu a fost prezent luni dimineata la reunirea echipei Romaniei pentru meciul amical cu Cipru, s-a alaturat lotului la antrenamentul de luni seara. La fel ca si portarul Bogdan Lobont, Mutu a ajuns luni dimineata la Constanta, primind permisiunea selectionerului Victor Piturca de a intirzia citeva ore, pentru a-si rezolva unele probleme personale.
In luna mai, Piturca a avut o disputa cu atacantul Adrian Mutu, in timpul meciului Romania - Irlanda de Nord, din cadrul turneului din SUA. In partida disputata la Chicago, selectionerul i-a reprosat lui Mutu, trimis pe teren in minutul 46, ca tine prea mult mingea, iar fotbalistul formatiei Juventus i-a raspuns pe un ton nervos. Dupa meci, Piturca l-a scos din lot pe Mutu pentru ultima partida a turneului, cea cu reprezentativa Columbiei, amendindu-l cu o suma confidentiala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii