Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu a revenit pe primul loc in clasamentul jucatorilor din Serie A

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a revenit pe primul loc in clasamentul jucatorilor din Serie A, dupa etapa a XVI-a, in urma mediei notelor primite in principalele publicatii din Italia, a anuntat, miercuri, site-ul postului de televiziune Rai Uno.
Dupa 16 etape, Mutu are o medie a notelor de 6,65 si este urmat in clasamentul celor mai buni jucatori de Cristiano Doni, de la Atalanta, cu o medie de 6,64. El revine pe prima pozitie a ierarhiei dupa ce in urma cu doua etape cazuse pe locul 4.
Adrian Mutu, autor a doua goluri in meciul cu AC Milan, scor 2-2, disputat, simbata, in runda a XVI-a din Serie A, a fost inclus si in echipa etapei, care arata astfel: Abbiati (AC Torino) - D'Anna (Chievo), Carrozzieri (Atalanta), Materazzi (Inter Milano), Panucci (AS Roma) - Obodo(Udinese), Rosina (AC Torino), Mancini (AS Roma) - Mutu (Fiorentina), Di Natale (Udinese), Totti (AS Roma). Cel mai bun jucator din etapa a XVI-a a fost desemnat Alessandro Rosina (AC Torino), cu o medie a notelor de 7,69, urmat de Mancini (AS Roma) si Materazzi (Inter Milano) cu medii de 7.63. In acest clasament, Mutu a ocupat locul patru, cu o medie a notelor de 7.50.
In topul celor mai buni stranieri din etapa a XVI-a, Mutu ocupa locul doi, dupa brazilianul Mancini, iar in clasamentul stranierilor pentru tot campionatul, romanul se afla pe locul intii, cu o medie de 6,65.

Mutu: Toata viata am visat sa joc la Barcelona, acum vreau sa ramin la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a declarat ca toata viata a visat sa joace la FC Barcelona, in special pentru ca acolo a evoluat Gheorghe Hagi, dar a mentionat ca acum doreste sa ramina la Fiorentina, fiind pregatit chiar sa-si incheie cariera la echipa toscana.
"Toata viata am visat sa joc la FC Barcelona, in mod special pentru ca Gheorghe Hagi a jucat acolo. Acum vreau sa ramin aici. In Florenta, totul este asa cum am sperat. In vara puteam sa merg la Bayern Munchen si sa joc in Liga Campionilor, dar am ales Fiorentina datorita antrenorului Cesare Prandelli. Cu ei m-as fi dus si in Serie B. Apoi, orasul este frumos si aici ma simt mai iubit ca oriunde", a declarat Mutu, pentru publicatia Calcio Italia, conform site-ului Channel 4.
Mutu a subliniat ca se gindeste doar la viitor. "Nu mai exista nici o legatura intre mine si Londra. Am vindut chiar si casa de 500.000 de lire sterline pe care o cumparasem acolo. Astept cu nerabdare sa vad ce-mi rezerva viitorul", a spus Mutu.
Adrian Mutu a mai spus ca Fiorentina va ocupa la finalul sezonului un loc ce ii va aduce calificarea in Liga Campionilor. "Scrieti asa va rog, astazi, eu Adrian Mutu, spun ca Fiorentina va termina sezonul pe locul patru si se va califica in Liga Campionilor. In cel mai rau caz vom termina pe cinci, daca AC Milan va juca asa cum trebuie", a afirmat Mutu, intr-o parte a interviului redat de Channel 4.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii