Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu este dorit doar actionar simplu la FC Arges

Unul dintre actionarii FC 2005 SA - societatea care patroneaza gruparea FC Arges, Cornel Penescu, a declarat dupa sedinta extraordinara a Adunarii Generale, ca internationalul Adrian Mutu este preferat ca actionar simplu, nu majoritar, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Exista o hirtie, cica de la Mutu, insa textul era neclar. Hirtia nu avea nici antet, nici semnatura lui. Il asteptam sa vina alaturi de noi, dar ca simplu actionar, nu ca actionar majoritar. Nu putem sa-i dam 51%", a spus Cornel Penescu, om de afaceri care detine prin firma PIC 17% din actiunile FC Arges, dupa sedinta in care s-a stabilit dublarea capitalului social al societatii.
Spiridon Mutu, tatal fotbalistului, a afirmat insa ca fiul sau a trimis trei scrisori de intentie in vederea preluarii pachetului majoritar.
"Adrian nu are nici o societate, el a facut oferta din partea lui, ca persoana fizica. Am trimis trei scrisori de intentie catre Consiliul Local Pitesti, Consiliul Judetean Arges si FC 2005 SA. Am vorbit cu Adi si mi-a spus ca e dezamagit de hotarirea actionarilor", a precizat Spiridon Mutu.
Pe tot parcursul sedintei actionarilor de la FC Arges, aproximativ 20 de membri ai galeriei pitestene au afisat bannere si au scandat lozinci pro Mutu precum: "Cind Mutu baga bani si Stroe pune suflet / Voi puneti bete-n roate si le-ncurcati pe toate".
Conform hotaririi Adunarii Generale, cei 13 actionari ai FC Arges trebuie sa-si dubleze capitalul social, cu o suma totala de un milion de euro. In aceste conditii, 600.000 de euro vor fi virati de la bugetul judetean si cel al orasului Pitesti, adica din banii contribuabililor, deoarece C.J. Arges si C.L Pitesti detin impreuna un pachet de 60% din actiuni.
Conform unor surse apropiate clubului pitestean, Adrian Mutu este dispus sa ofere 1,5 milioane de euro pentru preluarea a 51% din actiunile gruparii FC Arges.
Pentru preluarea pachetului majoritar al FC Arges si-au mai mainfestat intentia vicepresedintele FC Dinamo, Gigi Netoiu, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, si Regele international al Rromilor Ilie Stanescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii