Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muresan a refuzat echipa nationala de baschet

Fostul jucator in NBA, Gheorghe Muresan, a recunoscut, miercuri, la Tirgoviste, ca i s-a facut o oferta de a antrena echipa nationala de baschet, insa a refuzat din cauza proiectelor din SUA, mentionind ca inca baschetul romanesc se afla la un nivel foarte scazut.
Muresan a precizat, intr-o conferinta de presa, ca daca inainte si-a dorit sa fie managerul echipei nationale si nu a fost bagat de nimeni in seama, acum, in urma unor noi propuneri, se vede nevoit sa decline acesta oferta intrucit are proiecte in desfasurare in SUA.
"Mi s-a propus inainte sa fiu managerul echipei nationale, voluntar, dar nimeni nu m-a bagat in seama. A fost doar propunerea, pentru ca dupa aceea nu mi s-a mai dat nici o sansa sa ma implic (...) Aveam un rol decorativ si nu mi-a placut (...) Mi s-a facut o oferta acum sa lucrez pentru echipa nationala, dar sint prins in altceva sa nu pot sa las ceea ce am construit de doi ani si jumatate ca sa vin aici", a precizat fostul jucator in NBA.
El a mentionat ca baschetul romanesc nu se ridica inca la nivelul celui din Occident, subliniind ca cei responsabili trebuie sa regindeasca programele in acest sport.
"Baschetul romanesc este foarte mic, trebuie sa se mareasca. Daca sint continuate aceleasi programe de pe vremea lui Ceausescu, baschetul n-o sa mearga mai departe. (...) Atit in baschet, cit si in sportul romanesc nu s-au schimbat foarte multe", a incheiat fostul jucator in NBA, Gheorghe Muresan.
Fostul jucator in NBA Gheorghe Muresan coordoneaza, miercuri, 6 septembrie, doua antrenamente de pregatire cu micutii baschetbalisti dimboviteni de la Clubul MCM Tirgoviste, in cadrul salii Clubului Sportiv Scolar Tirgoviste.
Evenimentul este organizat de Ambasada SUA la Bucuresti in colaborare cu Clubul MCM Tirgoviste.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii