Mergi la conţinutul principal

Munitie si 30 de kilograme de droguri

Politia italiana a descoperit munitie si circa 30 de kilograme de hasis si marijuana intr-o tabara de romi de la Altamura (provincia Bari, sud-est), arestind o persoana, in cadrul controalelor efectuate vineri pe intregul teritoriu italian, pentru identificarea strainilor fara drept de sedere.
Potrivit paginii electronice a agentiei ANSA, politia italiana efectueaza in prezent investigatii, pentru a stabili cine a adus si ascuns in tabara munitia si substantele stupefiante.
Tabara de romi de la Altamura este compusa din patru-cinci baraci in care locuiau circa 20 de persoane.
In timpul controalelor, politia a folosit bariere fotoelectrice ale serviciilor de pompieri.
Autoritatile italiene au demarat, joi, ample operatiuni de control si evacuare a taberelor de romi de la periferiile oraselor, in urma adoptarii, miercuri seara, in regim de urgenta, a unui decret-lege al Consiliului de Ministri, referitor la inlesnirea procedurilor de expulzare a cetatenilor comunitari.
Masura a fost luata de Guvernul de la Roma imediat dupa agresarea si violarea unei femei de catre un rom de origine romana.
Autoritatile din Roma, Milano, Napoli, Torino si Florenta au inceput sa alcatuiasca listele cu numele romanilor care ar putea fi expulzati din motive de siguranta publica, numarul persoanelor aflate in aceasta situatie ridicindu-se la aproximativ 5.000.
La Roma, politia a efectuat descinderi in taberele ocupate de romi, de la periferiile orasului, retinind mai multe persoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu