Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multescu a fost numit antrenor la Sportul Studentesc

Tehnicianul Gheorghe Multescu a fost instalat oficial, marti, in functia de antrenor al formatiei Sportul Studentesc, contractul sau fiind valabil pina la finalul sezonului cu drept de prelungire pe doi ani, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa patronul gruparii din Regie, Vasile Siman.
"La Sportul a devenit o regula ca antrenorii sa conduca de doua ori aceasta echipa, asa cum au facut Siman.
Vasile Siman a spus ca Gheorghe Multescu nu are un obiectiv anume si ca important este ca echipa sa joace fiecare meci la victorie.
Multescu a precizat ca ocuparea unui loc in clasament care sa permita participarea in Cupa UEFA este o provocare pentru el. "Obiectivul e ca fiecare meci sa-l abordam la victorie. Dar recunosc ca e o provocare accederea in Cupa UEFA", a spus Multescu, adaugind ca va incerca sa imprime echipei un stil ofensiv.
El va fi ajutat de secunzii Cezar Zamfir si Costel Pana, antrenorul cu portarii Gheorghe Niculescu si preparatorul fizic Yukceel Yesilova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii