Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multe surprize in prima etapa a Cupei Romaniei la fotbal

Echipele inscrise in Campionatul judetean de fotbal au sustinut in week-end-ul trecut primele meciuri oficiale din aceasta primavara. Etapa judeteana a Cupei Romaniei la fotbal nu a fost lipsita de surprize. Prima, si cea mai mare o reprezinta eliminarea echipei Rompas Vadeni. Formatia care, in campionat, face legea in seria I a fost intrecuta cu 2-1 de Dunarea Tichilesti. Alte doua echipe care cocheteaza cu primele locuri in clasament, Spicul Rimnicelu si Vointa Sutesti s-au calificat abia dupa loviturile de departajare.
Tot la capitolul surprize se poate incadra si victoria obtinuta de Viitorul Galbenu in fata singurei reprezentante a Ligii a IV-a care a participat la aceasta faza a competitiei, Vointa Visani.
O partida echilibrata si cu multe faze de poarta s-a derulat la Cazasu intre nou infiintata FC Steaua Braila si Soimii Unirea. Formatia vizitatoare a deschis repede scorul, in minutul 3 prin Nicolae Nechifor insa dupa numai 16 minute Florin Bratu a restabilit egalitatea. Dupa pauza echipa antrenata de Emil Cataros si Florin Latu a controlat in totalitate jocul si a mai inscris de inca doua ori prin Gagu si Martinescu. FC Steaua ar fi putut cistiga insa mult mai categoric daca nu ar fi ratat alte cinci-sase mari ocazii de gol. In afara de cei trei marcatori de la invingatori s-au mai remarcat Chiriac, Subtirica si Olmazu.

Rezultatele inregistrate in "Cupa Romaniei"
Stanriz Stancuta - Recolta Tufesti 3-1
Avintul Chiscani - Pandurii Tudor Vladimirescu 9-2
Unirea Maxineni - Infratirea Gemenele 1-5
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Spicul Rimnicelu 3-4
FC Steaua Braila - Soimii Unirea 3-1
Dunarea Tichilesti - Rompas Vadeni 2-1
Unirea Gradistea - Vointa Sutesti 5-6
Steaua Perisoru - AS Bordei Verde 3-0 omologat
Vointa Baraganu - Recolta Ciocile 2-1
Spicul Zavoaia - Petrolul Ulmu 4-2
Steaua Satuc - Unirea Faurei Sat 1-5
AS Jirlau - Vointa Plopu 5-3
Viitorul Galbenu - Vointa Visani 3-0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii