Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motociclist spulberat pe Strada Scolilor

Miercuri noaptea, pe strada Scolilor a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea grava a unui tinar de 22 ani, care conducea o motocicleta "Yamaha", si a prietenei acestuia, aflata in sa.
Claudiu Mihail C. se afla in stare de coma in sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean "Sfintul Apostol Andrei" din Galati, cu traumatism cranio-cerebral acut, fractura piramida nazala, fractura de antebrat sting, eden cerebral acut si suspiciune de fractura a vertebrelor cerebrale in urma evenimentului rutier. Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie, pe 23 august, orele 23.40 T. Constanta, 46 ani din Braila, conducea autoturismul "Seat Albea" pe strada Scolilor, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a fost tamponata din dreapta de motociclistul Claudiu Mihail C., de 22 ani. In urma impactului, atit tinarul, cit si prietena acestuia Corina T., care il insotea pe motocicleta "Yamaha", au suferit multiple leziuni, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta corp B pentru ingrijiri medicale. Dupa o noapte petrecuta in sectia de Anestezie - Terapie Intensiva a Spitalului, ieri dimineata, tinarul motociclist a fost transportat la Neurochirurgie Galati, pentru investigatii de specialitate. Dr. Nina Ceaichisciuc, sef sectie ATI, ne-a informat ca situatia pacientului este destul de grava. "In general, accidentele de motocicleta sint foarte grave. Tinarul prezenta leziuni multiple si l-am trimis la Neurochirurgie Galati pentru tomografie computerizata si reevaluarea situatiei", a precizat dr. Nina Ceaichisciuc.
Ieri, in jurul prinzului, medicii specialisti din orasul invecinat ii facusera tinarului accidentat toate investigatiile si l-au programat pentru intervntie chirurgicala la bratul sting, dar pacientul se afla in continuare in stare grava. Prietena sa a ramas internata la Spitalul Judetean Braila, cu multiple leziuni, sub stricta supraveghere medicala.
Dupa producerea accidentului, ambilor participanti la trafic li s-au recoltat probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie, in cauza fiind intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii