Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mosul a venit cu sacul plin si la Grupul Scolar "Edmond Nicolau"

Miercuri seara, la Grupul Scolar "Edmond Nicolau" s-a organizat o serbare in cinstea lui Mos Craciun la care au participat peste 200 de elevi, copii cu dizabilitati, cadre didactice, parinti. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul proiectului educational "Descopera si lumea mea", finantat de UNICEF Romania.
In cadrul acestei actiuni s-a realizat o expozitie gastronomica cu produse realizate de cadre didactice si elevi voluntari, specializati in domeniul industriei alimentare, impreuna cu copii si tineri cu dizabilitati. De asemenea, un spectacol sustinut de trupele de dans "Rebelii" - prof. coordonator Mihaela Ciochina, "No limit" - prof. coordonator Daniela Domniteanu, copii de la Clubul Style Dance si de solistii Robert Popescu si Nicolae Stanciu - elevi ai Grupului Scolar "Edmond Nicolau". In intimpinarea lui Mos Craciun au fost cintate colinde interpretate de grupul de copii si profesori colindatori de la Colegiul National "Octavian Goga". Sacul lui Mos Craciun a fost plin, in special pentru copiii cu dizabilitati, membri ai Organizatiei pentru copii si tineri cu dizabilitati "Trebuie!". La acest belsug au contribuit: elevi din Scoala "Fanus Neagu" si Liceul "Mihail Sebastian", Directia pentru Protectia Copilului, Fundatia "Prohomini", presedinte Liliana Caruz -1000 de lei , corul de colindatori de la Colegiul National "Octavian Goga" - 150 de lei.
Astazi, de la ora 12.00, se va sustine un program de colinde traditionale din zona Ciucului. Sub coordonarea profesorului de religie, cei sase profesori si 21 de elevi, imbracati in costume populare, colinda colectivul de cadre didactice si de elevi. Grupul de colindatori de la Miercurea-Ciuc au adus in dar elevilor si profesorilor de la "Edmond Nicolau" doua vase traditionale din ceramica si vor lansa invitatia brailenilor de a participa la serbarea ultimului clopotel ce va avea loc pe 6 iunie. Colindatorii primesc daruri si ornamente de Craciun, confectionate de catedra de textile pielarie, din partea Asociatiei de Tineret "Edmond Nicolau", Sindicatului Invatamint Braila si colectivului de profesori. Seara se va organiza Balul bobocilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii